dimarts, de juliol 03, 2007

BLOCSFERA CRISTIANA, EN XARXA

Doncs avui també us vull parlar de blogs, en aquest cas no d'un de concret sinó de l'anomenada "Blocsfera cristiana", allotjada en la pàgina web de la revista Foc Nou. Sobre "Blocsfera cristiana" dir-vos que aplega blogs de persones cristianes de diferent edat i condició i que d'alguna manera actua sota l'efecte taca d'oli dintre de la xarxa: anant donant testimoni i engrandint-se.
Penso que en aquest món globalitzat, on cada cop més es vol arraconar el sentiment religiós a l'àmbit més estrictament privat és molt encertat l'haver pensat en agrupar els blogs cristians catalans. Bé -alguns blogs- doncs en principi no van afegir-hi el Connexions doncs, com comentava en Jordi Listierri el proppassat mes de març "d'entrada els continguts no semblen gaire especialitzats en els continguts de la blocsfera cristiana. De tota manera, estem pensant en crear un subapartat de blocs personal de persones cristianes encara que no parlin de temes estrictament religiosos on potser s'hi podria incorporar."
En tot cas desitjar molt bona feina, i convidar-vos a visitar-la i anar ensumant les olors d'un critianisme que de ben segur us sorprendrà pels nombrosos exemples de compromís, de tendresa i de solidaritat.

4 comentaris:

Sara ha dit...

Doncs és una pena que no puguis estar a la blogosfera cristiana... M'agrada el teu blog! (Ah, per cert, hi he arribat a través del de l'Eloi).

Unknown ha dit...

Gràcies Sara pel teu comentari: de debò. En tot cas entenc que la blogosfera cristiana es planteja des d'una empresa -en aquest cas cultural- i els seus criteris deuen tenir per seleccionar els blogs. Jo he esperat des del març però finalment he volgut penjar el post.

eloi ha dit...

Tondo!... i què si no és "explícit"! no tots els blocs de la blocsfera cristiana ho són!. Bé, anyway... ens veiem a la trobada del setembre, no? podràs venir des de la imperial tarraco?
una abraçada

Cris Ruano ha dit...

Sóc del parer que no cal presentar-se explicitament com a cristià, si qui escriu el blog ho és. Podria ser un tema a parlar durant la trobada d'aquest setembre, no creieu?
La Sara també estaria en aquesta situació, per exemple...