dilluns, de setembre 03, 2007

AQUEST ANY EL REI ENS COSTA 8,29 MILIONS D'EUROS

8,29 milions d'euros.
Oficialment aquest és el pressupost de la borbònica casa reial espanyola per aquest any 2007. És a dir -que com a mínim- durant un any han de gastar-se aquesta gens menyspreable quantitat.
El que desconec és si el que va costar retirar dels quioscs els exemplars censurats de la revista El Jueves li van descomptar d'aquest pressupost o va a banda.

Tot i amb això, si voleu conèixer què diu Time sobre tot plega linkeu aquest genial article i disfruteu.
Existeixen enguany 8.290.000 raons per ser borbònic?

La imatge correspon al quadre de Felip V que penja de cap per avall a Xàtiva, població que va ordenar cremar. Extreta de Seu de Xàtiva. Una visió diferent a la web anterior la podeu trobar aquí.

8 comentaris:

Calidoscopi ha dit...

Si, si molts diners però els mitjans de comunicació ens distreuen d'aquestes xifres ensenyant les tendres fotos dels nets del reis a les aigües mallorquines.

I tothom dient: oh! que mones la Sofia i la Leonor! I així ja no pensem en la injusticia d'aquesta monarquia hereva de Franco.

Aveure si per aquí es fan reportatges seriosos qüestionant la monarquia enlloc d'haver de llegir el The Times!

Unknown ha dit...

Quanta raó ens arriba des de Manresa!

Boira ha dit...

És indignant! Tot el que és podria fer amb aquests diners, que vagi destinat a una sola família. I ells, au! Donant exemple i vinga a tenir fills i augmentar despeses. S'aturen a pensar en el munt de gent que ens plantegem si podem tenir fills per motius econòmics, que som mileuristes i no ens podem permetre ni un pis? Mira, aquest tema m'indigna tant que estaria despotricant durant hores. Que trist és tot plegat. I estic gairebé segura de que lo de la retirada del Jueves no va anar a càrrec de la estimada familia reial. :(

Txell ha dit...

En aquests 8 milions i picu d'euros, també hi entren els Urdangarins i els Marichalars o això va a part?

Joana ha dit...

Hi ha coses que no es compren amb diners. Ja sé que és una barbaritat el que cobren....però la llibertat que tenim no la tenen ells i elles, encara que somriguin al iot fent-nos creure que s'ho passen bé... No n'estic tan segura.
Bona setmana Tondo1

MeTis ha dit...

em callo, jo soc monarquica. Que mes dona que aquestos diners sels gastin ells que cuatre gats amb un traje i una cartera negra a madrid?

zel ha dit...

Jo no callo, no entenc com es poden mantenir dos estils de govern alhora, encara que tal li fa, cap dels dos governen... En aquest refotut país veí, també en aquest nostre, donem el vot a qui no se'l mereix, només parlen, treballen tècnics que no entenen un borral del que necessita un poble, mouen els fils els peixos grossos i no els deixen moure el pixatinters que ocupen cadires de funcionari des dels anys de la picor, i quatre beneitons com nosaltres, anem fent crits a l'espai sideral ... i als que també pensen com nosaltres, món de mones, vull anar a les Seychelles a pescar.

zel ha dit...

I a més em deixo les banyes amb els petits noiets de la meva classe predicant pau, llibertat, debat i decissió de grup, collons, pel que els servirà a la vida... Estic un pèl ...emprenyada???