dimecres, de setembre 26, 2007

IMATGES DE LES CREMES REIALS

Suposo que haureu notat que aquests dies he baixat l'activitat blocaire... Malgrat tot no me n'oblido del Connexions i de totes les persones amb qui anem compartint enllaços i comentaris. Deixeu-me només un temps.

Mentrsrant reprodueixo un fragment de l'escrit d'Alerta Solidària sobre els fets de les cremes de fotos dels borbons. Aquest és el darrer episodi:

"Aquest migdia, al mateix temps que coneixíem la citació de l'EnricStern, com a segon implicat en les cremes de fotografies reials, hemtingut coneixement de la citació a l'Audiència Nacional d'un conegutfoto-periodista gironí. El periodista, veí de Girona, va estar present en les diferentsmobilitzacions anti-borbòniques realitzades en aquesta ciutat, tan eldia 13, el dia 16 i el passat dissabte 22. Dimarts, els Mossosd'Esquadra li van fer arribar una nota perquè lliurés el seu materialfotogràfic sense precisar però exactament quin volien. El periodista exigí llavors l'ordre judicial que l'obligués a fer aquest lliuramenti els Mossos d'Esquadra, passades 24 hores van informar-lo que ja la tenien i que es personés a comissaria.

Arribat a dependències policials, el periodista va comprovar que tal ordre judicial noexistia, que havia estat enganyat i que estava sent objecte depressions i coaccions per part dels agents. Per tant, va expressar la seva queixa als agents i va marxar. Els Mossos d'Esquadra però van trucar-lo passades unes hores. Livan fixar un ultimatum: el matí d'avui, 26 de setembre, com a darreraoportunitat per lliurar les fotografies. El fotògraf va posar en coneixement del Col·legi de Periodistes de Catalunya aquests fets i, considerant-se coaccionat pels Mossos d'Esquadra va confirmar que continuaria negant-se a lliurar el seumaterial fotogràfic."

5 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

que ha canviat en aquest país ? tenim les mateixes represions que amb el Franco, enlloc d'un dictador ara en tenim milers

salut !!!

Anònim ha dit...

Hola Tondo. Els catalans només deixaran de ser pressionats quan de fet, els madrilenys i els seus reis els deixin LLIURES perquè sigui un país autònom. Abraçades

Joan Jordi ha dit...

Hola
Soc Joan Jordi, salutasions

mossèn ha dit...

quin país !!! ... prefereixo la republica bananera del meu barri ... salut

zel ha dit...

Sí, Tondo, jo si que ho he notat, tardes a venir a l'espai per deixar les Rotondes Fantàstiques i essencialment contundents a les que em tens acostumada. Arta he entrat justet per dir-te, ei, Tondo, on ets? Patia per si estaves de mitja depre com jo, que porto tota la setmana barallant-me amb els meus de dalt, jo al mig i els meus de baix (figurat, eh) Salut, maco.