divendres, de setembre 21, 2007

LA CREMÀ DEL BORBÓ

Doncs mireu aquesta foto... no coneixeu al Sr. de les ulleres de sol que està saludant? I al seu company de viatge?

La crema pública de la imatge del succesor de Franco i la seva esposa a Girona ha aconseguit una cosa: visualitzar a nivell mediàtic que no tothom pensa igual què els nostres benaurats líders, o liderets -vaja-. I també ha aconseguit visualitzar un cop més el trist paper del conseller Saura i d'ICV que han actuat novament com a policía política (contra rojos, verds i violetes). Que es dediquin a vigilar els robatoris silenciosos, el trànsit, els mafiosos, etc. No? Ai! Si els vells comunistes del PSUC que van lluitar a la guerra civil poguésin veure com ha derivat tot plegat... fliparien.

5 comentaris:

zel ha dit...

Fliparien els vells dirigents? I els joves simpatitzants d'aquelles èpoques també flipen Tondo. Ara, que he vist canviar tantes banderes que ja no se si sóc jo que no he seguit la onada, o el món està ben capgirat. Estàs de festa?

Joana ha dit...

Girona surt sovint als mitjans de comunicació per algun petit ensurt que no els agrada...
Posa un ciri a Santa tecla!
;)

Jobove - Reus ha dit...

com diuen a Méxic, matarile al borbó, per dropo i per cabró

bones festes

Mon ha dit...

hi ha nosaltres qui ens te respecte? A diari em sento insultat per algu del PP, per la COPE, fins hi tot un dia pel mateix Borbo quan va dir allo que mai havai estat perseguida la nostra llengua.....

MeTis ha dit...

pas a saludarte tondo, ja saps que jo de politica.. com que no.

en novembre estire dos dies per tarragona altre cop, si vols aquell cafe aplazat, nomes tens que dirho.

petons