dilluns, de setembre 24, 2007

TRASPASSOS

En aquestes festes dos personatges vinculats a Tarragona ens han deixat víctimes de sengles aturades cardíaques. L'un és en Francisco Garrido, home vinculat a la ràdio i que en la seva joventut era un dels reis de la música lleugera feta a Tarragona amb els conjunts "Orquesta Sensación" i "Francisco Garrido y su orquesta" i -entre d'altres- la divertida cançó Imperial Tarraco... "la de ciclópeas murallas...", la qual visqué una reedicio dins d'un CD amb els èxits d'aquest antic cantant ara fa uns anys.
L'altre traspàs -més mediàtic- ha estat el de José Luis Navarro, actual regidor d'urbanisme i que va donar-se a conèixer a la blogsfera per ser el responsable dels fets del Port (vegeu els posts dins d'exposicions), en els quals alguns personatges participants en la festa de la Hispanidad de la guàrdia civil van tacar els quadres d'una exposició amb salsa de tomaca, ou i d'altres productes comestibles durant una apagada elèctrica, aprofitant l'anoninmat.
Descansin en pau.

6 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

des de Reus us acompanyem amb el sentiment, crec que va ser l'home que va negociar el POUM amb el veins, amb molta mà esquerra

zel ha dit...

La meva companyia en el sentiment per la pèrdua de dues persones que prou debies conéixer. Això és el més trist de tot plegat, quan t'adones que tanta lluita acaba en un tancar d'ulls. Guardeu-los un record, i que sigui d'un bon moment.

John Mullis ha dit...

Holla Tondo

Thank you for visiting my travel blog 'Around the world by the seat of my pants' and your kind comments.

We spent several months in your country in 2001 and felt very at home there.

mossèn ha dit...

llei de vida ... salut

Unknown ha dit...

Té la mà,

Podríem discutir això de la mà esquerra, doncs no hanestimat totes les al.legacions dels veïns. Penso que des de l'Ajuntament n'han fet un gra massa dedicant un programa especial de SIS HORES seguides a la mort d'aquest senyor. Ni amb la mort del papa de Roma, tu.

Zel,

Tens raó.

John & Anthea,

Thanks.

Mossèn,

Tant pragmàtic com sempre :-)

Mon ha dit...

Com ja he expressat en altres blocs del mon blocaire tarragoni...vagi el meu condol per la familia i amics d'en Josep Lluis i del Siscu