diumenge, d’octubre 28, 2007

ITALIÀ?

Us heu plantejat mai estudiar italià? Us agrada la sonoritat d'aquesta llengua germana? Doncs no deixeu de linkar aquest blog: Learn italian. Es tracta d'un espai molt i molt complert que de ben segur us captivarà.
Una oportunitat per assaborir aquest espai d'autoaprenentatge fet des de casa nostra i què cada cop atreu visitants de més indrets interessats per la llengua i cultura italianes.

12 comentaris:

iruNa ha dit...

Gràcies pel suggeriment però l'italià no ha estat mai una llengua que m'hagi despertat l'interès d'aprendre-la. Més aviat diria que em passa amb el francès. Però si mai se'm desperta la vena.. ho tindré en compte!

mossèn ha dit...

les italianes estan molt bones ... em sembla que m'hi passaré ... salut

ddriver ha dit...

L ALTRE DIA HO PARLAVA AMB UNA CLIENTA.m ENCANTA LA MUSICALITAT DE LA VOSTRE LLENGUA.
VAS PER ELS CARRERS D ITALIA I SEMBLA QUE ESTIGUIS ESCOLTANT UNA OPERETA,NOMES SENTIN LA GENT COM PARLA

Pilarll ha dit...

A mi també m'agrada la cantarella que te, s'hauria de promocionar més aquesta llengua i no tant les dures com l'alemany o l'anglès.

zel ha dit...

A mi sí que m'agrada, i molt, i l'entenc molt bé i m'atreveixo a barbollejar alguna cosa. M'encanta la idea, Tondo, fem grup cooperatiu? Jo és que quan estudiava magisteri, vaig tenir la gran sort de fer la pedagogia de dret de les publicacions de l'escola nova i en italià, i apa, espavila't!!! Em va servir, quan vaig anar a Reggio Emilia, ens vam entendre. Ens veiem a l'aula virtual!

euria ha dit...

La sonoritata és maca. Ara amb l'anglés i el francés en tinc de sobres!!!! :DD

Unknown ha dit...

Ja fa anys vaig tenir l'oportunitat d'estar un meset treballant a Itàlia, allí vaig enamorar-me d'una cultura i una llengua per que sempre havia passat de puntetes doncs m'interessava més el portuguès o bé viatjar per l'antiga europa de l'est. Des de llavors he viatjat alguns cops -de vacances- a aquest país mediterrani i he anat mantenint el contacte amb els amics que tinc per allí.

La idea de zel de crear un grup cooperatiu per "imparare" l'italià online podria estar bé...

Li donem cos? Algú s'hi apunta?

A mi m'aniaria bé per obligar-m'hi una mica jejejeje

Anònim ha dit...

Caro amico Tondo, (????)io sono arribata(????) d'escoltare (jeje) il video de la revoluzione de Budapest, io credo (que) la comprenzione e buona, ma no so come fare per rispondere questione, croccetti in (???) la tabola...
Resumint, he començat pel video del 56, però, com es fa per treballar-hi? I on posar les creuetes? Si poses al google aulafacil, tot junt, hi ha unes lliçons d'italià des de les beceroles, prova-ho! T'ho torno a dir? Ets un sole rotondo!

Unknown ha dit...

Aquest encara no l'he mirat però penso que les creuetes deuen haver d'apuntarse en un paper no virtual o similar...

Ahgir vaig mirar el del barroc

rosa ha dit...

jo com el mossèn...quan acabes l'aprenentatge et regalen un italià?

Montse ha dit...

ostres! m'ho vaig a mirar. L'any passat volia estudiar italià, vaig anar a l'escola oficial d'idiomes de Blanes i vaig veure que no en fan, tchts,tchts... haver d'anar a una escola privada o a Barcelona o a Girona no em molava. Vaig a veure de què va això que ens dius...
petonets mariners

Learn Italian ha dit...

El video de la revolució de 1956 precisament no té un exercici de comprensió oral que l'acompanyi.

Gràcies, Tondo, per la publicitat que has fet del meu blog.

Us animo que comenceu a estudiar l'italià. És una llengua gairebé transparent per als catalanoparlants, i és molt fàcil d'aprendre. L'any passat vaig començar a estudiar-la, i em pensava que m'hauria avorrit tot un any aprenent els noms dels colors i a dir ecom em dic, on visc i quants anys tinc, però estava ben equivocat. Sense estudiar gaire progresses un munt, i estudiant no cal dir-ho.

Si voleu fer un grup d'aprenentatge d'italià us deixo el meu correu: impariamoitaliano@gmail.com

Jordi de Lleida