diumenge, de novembre 11, 2007

HAN MATAT EL MEU GERMÀ

Avui és un dia trist, un dia en el què les persones que estimem la llbertat i l'amistat entre els pobles estem de dol.

Madrid no és exactament la ciutat cavernària que ens presenten els mitjans de comunicació. Castella és potser la nació de l'actual estat espanyol que ha estat més desdibuixada per tal de que els poderosos hagin pogut crear aquesta artificial presó de pobles anomenada "Espanya".

Avui però és un dia trist doncs un jove castellà, Carlos, ha estat assassinat pel feixisme espanyol més pur i dur, per membres d'un partit que no ha estat il·legalitzat i que a la seva web tenen la barra d'afirmar què "el comportamiento ejemplar en todo momento de nuestros militantes"...
Avui em sento madrileny, em sento castellà... i ben allunyat dels borbons, dels feixistes, dels corruptes, avui em sento "comunero" i amb més força per posar el meu granet de sorra per fer callar aquestes boques de la mentida que ens amarguen la vida, que ens manipulen i renten el cervell amb els seus mitjans de desinformació: mireu com estan tracatnt la notícia, com si d'una "reyerta" es tractés.
I parlant de tractament informatiu... mireu com tacten a TV3 -"la seva"-qualsevol espurna de dissidència: de bretolada, mireu com -a tots els "informatius"- estan reforçant els borbons defensant-los a capa i espasa, tot desacreditant els presidents escolits democràticament a Veneçuela, Nicaragua, Bolívia...

4 comentaris:

Waipu Carolina ha dit...

me uno a tu duelo! No se puede tolerar estas conductas!
saludos

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Molt bé Tondo. El meu proper post anirà també sobre això (i sobre la resposta de la comunitat de Madrid)

zel ha dit...

D'acord total, jo tinc grans amics de Castella que res tenen ni de feixistes ni de monàrquics. És indignant. Em sumo al dol.

Joana ha dit...

Una abraçada. Tenim germans escampats arreu, parlin la llengua que parlin. Intolerable!