dimecres, de novembre 07, 2007

UN ANY DE TONDO ROTONDO... I TANT JOVENET, ELL

He de reconèixer que ni m'he n'he adonat que ja fa més d'un any que vaig començar a publicar el Connexions [From Tarragona], que amb major o menor prèdica s'ha anat fent gros, com una planta d'aquelles que cuides, regues, mimes... a cops d'invertir-hi temps i energia, però amb una cosa: la satisfacció de poder gaudir de la vostra complicitat.
De què serviria sinó publicar un blog exclusivament d'autocomplaença... durant aquest any -no us penseu- he conegut moltes coses noves... vaig començar dient bloc i ara dic blog, he participat en campanyes, m'han regalat entrades, he ajudat a una persona que viu a Salou a retrobar-se amb el seu fill que viu al Carib, he penjat un collage en una exposició... i tantes i tantes petits coses que depassen una mica el blog estricte. M'han publicat una foto a la revista Zirkolika, un article a Caldo de Cultivo, m'heu convidat a soparillus, trobades, vaig sortir a la revista Públics i al Diari de Tarragona, o qui sap... potser en algún lloc més.


I -per activa i per passiva, conscient i inconscientment- he ajudat algunes persones a obrir el seu blog, la qual cosa també està molt bé, doncs recordo lo durs que van ser els principis, amb un blogger menys desenvolupat, barallant-me amb l'html de tant en tant... I encara no en sé prou, però en se més que l'any passat...
Entre tots i totes anem fent gran la blogosfera catalana, des de la tarracosfera global...
Us deixo amb la primera capçalera i amb el meu primer post, que encara no ha rebut cap comentari...

18 comentaris:

ANNA ha dit...

Bueno, lo cierto es que mis blogs nunca han estado rodeados de tanto éxito pero lo que dices de la complicidad entre todo el mundo que conoces... en realmente gratificante. Un gran saludo.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Feliç aniversari!

Xapix ha dit...

Felicitats!!! Espewro jo tmabé pugui arrivar al any!!!

Unknown ha dit...

De fet l'aniversari pròpiament dit va ser el dia 3 de novembre, però com us deia no hi vaig parar esment a aquest detall... Tampoc tinc pretensions de fer cap festa d'aniversari... però en tot cas la vostra visita és el millor regalitu.

Thank you, què vol dir gràcies!

mossèn ha dit...

felicitats ... sort teniu de no trobar-me ... us faria una abraçada ben forta !!! ... salut

MeTis ha dit...

esper que siguin mes anys tots junts.

a mi tambe en tindras que perdonar per venir menys pero a vegades tenc poc de dir del que escrius i no fare nomes un comentari quer fer-ho.. pero saps que t'aprecio.

petons

Calidoscopi ha dit...

Moltes felicitats i per molts anys Tondo!
Molta sort desde Manresa!

Manresa Calidoscopi

zel ha dit...

Enhorabona, Tondo, ja saps que ets un dels qui primer vaig llegir, dels primers que vaig afegir als meus prefes, i a qui sempre en els meus tres tristos mesos (tres tristres tigres) he anat seguint sempre, no baixis la guàrdia, amic, ah, avui em tancaran el blog...Jeje, però m'he desfogat...

El veí de dalt ha dit...

Per molts més posts! Jo també sóc del blog amb punt G!

iruNa ha dit...

Moltes felicitats!!! caram, un any ja!! si que passa ràpid el temps eh!?
Espero que tots plegats ens poguem beneficiar d'un any més de Tondo Rotondo!!!!
Enhorabona!

Andreia ha dit...

Felicitats! Però... cap festa d'aniversari????

Pilarll ha dit...

Felicitats, de veritat tens un bloc molt bo.

Unknown ha dit...

Ja veieu que blocairement parlant estic una mica en baixa forma, comparant-ho amb èpoques passades, en les que tenia més temps per bloggejar...

Tot i amb això els vostres missatges són altament estimulants, especialmet per la seva espontanietat, doncs en aquest món que són els blogs ningú ens obliga a dir el que no pensem...

Cuideu-vos molt!

Joana ha dit...

A mi em sembla que fa més que " ens coneixem" ...Curiós aquest món virtual!
Avui em permetràs un petó dolç dolç!!! ;)
Moltes felicitats!

Jesús M. Tibau ha dit...

Bon aniversari i millor futur. Aquest dies tinc la sensació que molts blocs esteu arribant al primer any de vida. Suposo que potser ha estat el moment que han començat a sorgir en gran número, i gra`cies a vosaltres n'hem vingut més darrere. No ho sé. Potser caldria començar a fer una mica d'història dels blocs, de blocologia.

Mon ha dit...

Ep! no podia faltar la meva salutacio desde sota aquest garrofer on tantes coses en comentat junts... una forta abraçada i que per molts mes post's poguem compartir tots junts aquesta aventura virtual que es la blogesfera... Des de Mont-roig un tarragoni "exiliat"

Anònim ha dit...

M'agrada xafardejar blocs i et segueixo des de fa 3 o 4 mesos. Realment fas un bloc molt entretingut, pel que m'hi passo força sovint. Felicitats!

El Capità Tarragona ha dit...

FELICITATS TONDO!!

El meu aniversari va ser el dia 2... El teu bloc és escorpí!!