dilluns, de novembre 12, 2007

UN PARELL D'EXEMPLES



De fet no estem acostumats a que els nostres polítics siguin sincers, ni siguin espontanis, ni diguin el què realment pensen... Els qui vivim a l'estat espanyol estem acostumats a una majoría de polítics generalment preocupats en primer lloc pel seu propi benestar personal i el de les seves famílies i amics. Malgrat tot de polítics professionaks n'hi ha de tot tipus... fruiu amb la portaveu del grup socialista al parlament d'Aragó... Cosa fina!

4 comentaris:

MeTis ha dit...

dons mira prefereix aquesta diputada que no el "burro" de dalt, aquell si que fa vergonya, pel fet de ser un maxim mandatari. Aqui governam el mon?

Salvador Guinart ha dit...

Tondo,
haurien de prohibir fumar porros abans d'intervenir en un parlament. Aquesta paia, no toca bores... o almenys m'ho sembla.

Salut amic!

zel ha dit...

I tant que estem acostumats al jo jo jo dels polítics, fan de saberuts i ens aclaparen amb un munt de paraules que al final no diuen res i ni ells s'entenen! Petons.

tia cookie's ha dit...

qué gran lo d'Aragó, i no és una càmara oculta? jo al principi esperava que la diputada comencés a cagar-se amb la consellera, rollo confiat que ara et foteré una cleca i no...semblava una d'aquelles jornades de portes obertes on la gent pot parlar pels micros sense dir res...Impressionant, la portaveu Socialista??? si que tenen poques coses a dir no els Socialistes aragonessos...