dilluns, de gener 21, 2008

UN SOL POBLE, UN SOL NOM

En Mon ha iniciat una campanya arrelada al territori i que es proposa vetllar per la genuïnitat dels noms dels nostres pobles, en concret del seu propi poble, vaja: Mont-roig del Camp.
I per què? Doncs el motiu és que l'Ajuntament de Mont-roig del Camp està començant a utilitzar la denominació "Mont-roig - Miami" com a nom del municipi.
I qui hi governa? Doncs una mega colalició de la que en formen part des d'ERC al PP, passant per un grup independent i el partit de l'alcalde MPI, coaligat al seu torn amb PSC i ICV.
Cal potenciar Miami Platja, no cal dir... però d'aquí a canviar el nom del poble sense consultar-ho... Doncs vinga, aquí va el meu recolzament a la campanya del blog La garrofa de Mont-roig.

5 comentaris:

zel ha dit...

He llegit el post anterior, el de l'abril també i ara l'afegitó al nom de Mont-Roig. Què coi passa a Tarragona, Tondo? Ara, amb la flor de govern què hi teniu, què vols, si és que és un despropòsit! Petons.

Mon ha dit...

Gracies company, com sempre fem pinya...!

Carlinhos Medeiros ha dit...

Hola amic, Tondo. Vaig venir a fer-li una visita de cortesia. Estic una mica allunyat de la internet però després tot tornarà al normal. Abraçades a vostè i a tota aquesta gent meravellosa de Tarragona

Joan de Peiroton ha dit...

Doncs ni Miami, ni Orlando, Mont-roig del Camp !!! Bé, la platja pot seguir essent Miami, clar.

Xapix ha dit...

Jo també recolzo la campanya feta per la garrofa, gràcies per la part que em toca,jejej

espero que el nostre consistori i posi seny!!!

Salutacions des de Mont-roig del Camp!!!!