dijous, de febrer 28, 2008

ENS FOTEN L'AIGUA

Jo també penso que la decissió de PSC i ERC de cedir 4,4 hectòmetres d'aigua de Tarragona a l’àrea metropolitana és un transvasament encobert. Segons el GEPEC, per exemple, això equival "al consum d'aigua dels tarragonins durant set mesos i posa en un risc inacceptable la garantia de subministrament durant els mesos d’estiu a totel Camp de Tarragona. Suposa, indirectament, la vulneració de la Llei 18/81del minitransvasament de l’Ebre."

Els mateixos que parlen alegrement "d'aigua de boca" són els qui permeten el seu malbaratament, com en el cas de la canonada barcelonina, responsabilitat de l'ACA. Total... si gairebé ningú beu l'aigua de l'aixeta doncs ens veiem obligats a comprar-la al supermercat. Doncs que treguin l'IVA de l'aigua embotellada, si són tan progres.
I permeteu-m'ho: A Tarragona ciutat ERC no fa ni de bon tros una política sobiranista ni en defensa del territori. Fa una mica de marqueting i seguidisme pur i dur amb l'excusa de les institucions, els diners i l'arreplegar vots de tot arreu. Està més interessada en l'arribada de madrilenys domingueros amb el TGV que no en posar fré al retrocés que vivim com a país. Potser ja va sent hora de que algú es prengui seriosament el tema d'organitzar una CUP a Tarragona, més que res per donar sortida a tota una línia de pensament que després del caos de la Renfe, la vergonya de l'AVE a La Secuita, el POUM encara no retirat, etc. va en augment.
Fotografia extreta d'aquí.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

"Cullons!" que arreglin la canonada que perd aigua... Oju els que manen...

La casa de Pinel ha dit...

yo en dos semanas dos visitas a dos enbalses, resultado los deixos al suelo,los dos embalses secos.
¿que vamos a trasbasar?¿donde esta el agua que nos sobra?
señores y señoras ministros/as que no hay agua haber si se enteran

Jesús M. Tibau ha dit...

Sigui com sigui, està clar que la lluita per l'aigua encara està oberta, i ho estarà cada cop més, ja que l'aigua és una de les principals fonts de riquesa. I la riquesa sempre la volen els rics.

Judit Ortiz ha dit...

ERC fa marketing a Tarragona i arreu; és més, la seva estructura i imatge denota que han derivat cap a un model imperial capitalista. S'han "modernitzat" per no perdre el tren i han aconseguit allunyar-se dels seus principis.