dissabte, de febrer 09, 2008

ESTAT D'EXCEPCIÓ

Tancant diaris i ràdios, perseguint i empresonant centenars de persones només perquè pensen diferent, prohibint partits polítics i associacions de tot tipus... el PSOE únicament s'ha llençat als braços del PP per construir amb més força una democràcia policial a la turca a l'estat espanyol.
Ara que de fet persones vinculades al PSOE ja van organitzat el grup terrorista GAL, no? En Garzón no va presentar-se a les eleccions amb la llista del PSOE?
En tot cas que siguin clars, que declarin formalment l'estat d'excepció i que quedin com uns tocinos davant d'Europa i del món... Doncs com diu la cantarella "li diuen democràcia i no ho és".
Cal negociar, avançar cap a la pau: no prohibir idees.

Podem parlar de democràcia si es prohibeixen sistemàticament partits poítics? Jo -senzillament- penso que no.

14 comentaris:

zel ha dit...

Que en tens de raó, Tondo. Però encara espero que algú em digui honestament què he de votar, a veure què farem...Perquè penso que en tot això hi ha molta pressió exercida des de les bandes més dures de la dreta, i han errat el gir polític, en voler arrambar amb més vots... Ai ai ai, cantarem tots al final...

Unknown ha dit...

Zel... A les darreres eleccions estatals el PSOE hi concorria amb aquest lema de campaña: "Otra España es posible".

Els fets demostren el contrari.

jo artin au ha dit...

JO no sé. Potser aniré a votar. Potser. Però serà un vot comptat, mai tingut en compte, mai considerat. No tenen ells (els polítics de disseny) amb que considerar-lo. Un o altre programa fora la paret on ressonaria amb sentit el meu vot. Però no hi ha tal programa. Tot són espots publicitaris sense producte, prestidigitadors!! manipuladors!! més que manipuladors!! Els programes ja fa temps que no existeixen. Tot va a remolc d'immensos beneficis, de treure de tot i de tothom el màxim de rendibilitat, sense cap altra consideració. L'única paròdia de programa és que tot ha d'estar privatitzat d'aquí a poc temps. I aquest és l'únic nord que tenen els polítics, els professionals i l'última variant els polítics de disseny.
No ho sé, però si més no aquesta és la meva impressió.

Joana ha dit...

És millor anar a votar que abstendre's, crec.
El que no podem fer és donar ales al PP. Hem de dir la nostra.
De totes maneres escolto als polítics i me n'adono que ni tan sols es saben vendre. Penós.
Que tinguis un bon diumenge! :-)

Una ha dit...

No creo que el Psoe haya llevado a la cárcel a nadie, en todo caso será la justicia ¿no son independientes los tres poderes:ejecutivo,legislativo y judicial?, esos periódicos ,radios y personas ¿NO ESTÁN APOYANDO A UN GRUPO TERRORISTA? ¿HEMOS DE SEGUIR PAGANDO UN PARTIDO ,UNOS DIPUTADOS QUE AYUDAN A EXTORSIONAR,A PONER BOMBAS,A MATAR? ¿De verdad todas las ideas porque sean ideas pueden ser defendibles? ¿defenderíamos a un pederasta por sus ideas? ¿además le pagaríamos un sueldo? ¿defenderíamos a un narcotraficante por sus ideas?
¿Se puede dialogar cuando POR DETRÁS SE ESTÁN REARMANDO? ¿se puede negociar LA VIDA de las personas? ¿han de legalizar un partido nazi? ¿han de legalizar un partido de LA MUJER ME PERTENECE?
Seamos claros :

TODAS LAS IDEAS NO SON VÁLIDAS

merike ha dit...

sí, sí, comprendo, la Unión Europea:-)))

Jordi Pinyol ha dit...

S'omplen la boca parlant de democràcia, de progrés i de mirar endavant però en determinades actituds sembla que anem enrera cap a una nova dictadura. La dictadura del 'només és bo qui està d'acord amb determinades formacions polítiques' i, per tant, tota la resta s'ha de demonitzar i perseguir fins a l'extinció.

Diuen que la justícia és independent però jo cada vegada m'ho crec menys aixó. En canvi, sí que em crec cada vegada més allò altre que també diuen de la justícia.. que és cega!

Tals ha dit...

És l'única manera que el PSOE té per guanyar les eleccions, assemblar-se més al PP per tal de no quedar com el "tovet" davant d'ETA, ja que el que la gent vol és que es prohibeixin aquestes partits i que no hi hagi diàleg. És trist, però és així.

Anònim ha dit...

"¿no son independientes los tres poderes:ejecutivo,legislativo y judicial?" NO.

Josep Maria Yago Suau ha dit...

completament d'acord, Tondo

mossèn ha dit...

vaja ... salut

Sherlock Holmes ha dit...

Prohibit, prohibir.

Cordialment, Holmes, Sherlock Holmes.

Pere Tarter ha dit...

a qualsevol cosa li diuen democràcia.
Hola Tondo, per a quan una cerveseta?

MeTis ha dit...

si aquestas persones o partits politics possen en perill la unitat i la seguretat d'espanya veig be que es prenin messures.

per diferencia de opinions no.