dijous, de febrer 28, 2008

VOLEM BISBES CRISTIANS

Recordeu la campanya "Volem bisbes catalans"... Doncs l'actual campanya "Volem bisbes cristians", m'hi ha fet pensar. Com diuen Els Pets "no n'hi ha prou amb ser català" i sinó que li preguntin al Samaranch o al mateix Francisco Camps. En tot cas «Volem bisbes cristians», segons els organitzadors " significa que volem bisbes que segueixin a Jesús amb autenticitat, que siguin autocrítics, que acullin la pluralitat tal i com Jesús acollia a tothom i s’adaptin als signes dels temps."

Més informació a: www.volembisbescristians.org

6 comentaris:

MeTis ha dit...

i vols dir que n'hi ha algun?

petons

zel ha dit...

Nen, tu i jo tenim alguna neurona que es comunica, saps que ahir a la nit vaig "copiar" aquesta mateixa foto i vaig apuntar el mateix link? Oh, my god, és una cosa sobrenatural!!!!! Jejee, si fos cert, si algú seguís allò escrit per un Jesús que el debia tenir ben posats (sobretot pels mercaders del temple...)petons!

Salvador Guinart ha dit...

Hi ha molt bona gent dintre d'aquesta "empresa". El que passa, és el de sempre. Que els 4 (o 4000) que ténen ressó mediàtic (Roucos & company), són de la caverna i d'aquells que encara treurien al caudillo bajo palio. És una llàstima. Tinc amics capellans i en diuen "pestes" d'aquests "sujetus".
Una abraçada!

Waipu Joan ha dit...

sens dubte que no deixa de ser un tema carregat d'ambiguïtat... buscar bisbes cristians!
salutacions

jo artin au ha dit...

A veure... que em dona a mi això "volem bisbes que segueixin a Jesús amb autenticitat, que siguin autocrítics, que acullin la pluralitat tal i com Jesús acollia a tothom i s’adaptin als signes dels temps." Em dona una pregunta: i bisbes, per què? qui vulgui ser seguidor de Jesús que ho sigui, qui vulgui ser auticrític (això costa una miqueta més) que ho sigui, qui vulgui acollir pluralitat ho te bé, no serà, afortunadament, per manca de tals realitats; qui vulgui adaptar-se als signes dels temps, millor que no ho faci que sigui crític (aquí hi ha camp immens per exercitar l'autocrítica). Pregunta segona: calen intermediàris per tot això?

Joan de Peiroton ha dit...

Un bisbe cristià ??? Quina exigència!!!!...És que, mira, no són molt prolífics....