diumenge, de març 02, 2008

AMB LA COLOMERA, PELS DRETS CIVILS

Us convido a visitar el blog Així ho peso per tenir una informació més àmplia al voltant d'aquest judici.

Però mireu... l'engranatge judicial espanyol, quan ha d'actuar contra iniciatives populars funciona com un rellotge suís, amb precissió... o millor dit com una navalla suïssa, amb contundència.
I la llibertat d'expressió... ai! La polícía va prohibir repartir aquests cartells per Tarragona mentre permetien a grups neonazis campar impunement pel centre de Tarragona, mentre permetien a especuladors fer els seus negociets, mentre permetien a polítics corruptes cobrar le seves comissions...
Podríem debatre si estem a favor o en contra, de naps i cols... però la rapidesa de la judicatura, en aquest cas, és molt sospitosa i ens mostra que la justícia espanyola només serveix a la pràctica per apuntalar els qui manen. I si no que els hi preguntin als Albertos.
Que més puc dir-vos que no intuiu valtrus mateixos! Potser puc fer-vos tornar enrrere, enrrere i convidar-vos a llegir aquest post, que sense dir-ho vaig voler dedicar a un grapat de persones que fan de la pràctica la part més elevada de la teoria, a la gent de La Colomera.
El cartell que il·lustra aquest post ha estat prohibit i requisat per la policía secreta a Tarragona, fem-lo rodar. Per dignitat, per la llibertat d'expressió.

7 comentaris:

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Gràcies Tondo. No sé qui ets (em sembla) però sé que sempre ets on cal estar.

Unknown ha dit...

M'agradaria més postejar sobre coses més trivials, sobre somriures, desitjos... però cal posar el nostre granet de sorra, ni que sigui virtual, a construir un món millor.

zel ha dit...

El posaré, em solidaritzo amb la causa de la llibertat i de la denúncia.Petons!

Unknown ha dit...

Doncs gràcies Zel, que jo sàpiga, amb el teu serem ja quatre blogs que reproduïm el cartell que la policía secreta va censurar i segrestar.

Poyser l'acabarà veient més gent per la xarxa que no en paper... Ves per on...

Mon ha dit...

Ep ja l'he possat el cartell.....

mossèn ha dit...

catxins ... salut

L'Alternativa ha dit...

Bon dia! He llegit el teu post al bloc de l'ABG i no cal que et digui que et dono tota la raó. Salutacions, endavant amb la Colomera i tots els espais alliberats!