dilluns, de febrer 25, 2008

VOLEU DIR?

Amb W. Bush és molt evident... però voleu dir que el tòpic ben real que representa aquesta vinyeta canviarà si als EUA hi governa Obama (un negre) o la Clinton (una dona)?

En tot cas apuntar que les persones que heu votat a l'enquesta de la dreta sembla que ho teniu clar... preferiríeu votar als EUA que a l'estat espanyol. De fet els ianquis d'alguna manera ens governen, doncs perquè no poder votar-los... i botar-los, vaja. A l'engranatge político-militar, que no al pobre poble.


Vinyeta extreta de La tira del DDT.

8 comentaris:

Joana ha dit...

Però ...el dia 9 hem d'anar a votar!
Bona nit Tondo!

zel ha dit...

A VOTAR, COM DIU LA jOANA, I A SER POSSIBLE QUE VOTEM I FEM BOTAR ELS FEIXISTES D'UNA VEGADA...
Tondo, ens hem d'animar!!!!

MeTis ha dit...

no ho he entes gaire, prefereixen votar a EUA?? no ho entec. a vora si ara no estam ja a Espanya... crec que el patriotisme esta perdentse. molt mal fet.
jo el dia 9 estire de vacances pero estic ansiant que m'arrivi la meua papeleta per ferho per correu. Els EEUU estan massa lluny perque em tingui que preocupar jo per ells.

salutacions tondo

mossèn ha dit...

coi !!! ... quins cranis més durs !!! ... salut

Carlinhos Medeiros ha dit...

Bé post, Tondo. Gens canviarà en els EUA amb Obama o Hilary Clinton en el poder. Les seves polítiques internacionals continuaran sent expancionistas i intervencionistas criminals.
Abraçades

Mon ha dit...

be, al cap i la fi sempre acavem fent el que ens manen, i quin remei no?
Ei per cert tinc un fatxa al blog jajajaj que divertit

jo artin au ha dit...

Jo el patriotisme el vaig perdre als deu anys. Cantant cada dia el cara al sol a l'institut, abans de començar les activitats i l'estudi. Institut públic ,clar. Cada dia que cantava el cara al sol em queia un tros de partia pel terra. I no he notat la necessitat de recollir-ne cap tros nou ni vell, clar. Perquè he vist i notat com cadascú utilitzar aquests sentiments per "aborregar" el personal. i jo no vull. I ASEGURRO QUE ESTMO ON VISC, i per on vai.

Josep (sl) ha dit...

De fet la pregunta és creus justifica la vinyeta él que passa al món? Si crec què la vinyeta canviarà amb el nou president, crec què, no. Pot canviar el color o el sexe del president, però la vinyeta és reutilitzable. Ep compte que no s'escull president entre l'Obama i la Clinton, s'escull que optarà a competir a la casa blanca contra el candidat república.
Als EUA tothom els controla amb lupa tenen la mala fama. Mentre que altres potències actuen de forma molt pitjor sense que els controlin amb lupa ni tan sols que els mirin. Exemple Rússia a Txexènia o Xina al Tibet I molts dels tants que acusen als EUA tanquen els ulls.