divendres, d’abril 11, 2008

GUILLEM AGULLÓ, UN RECORD ROENT

Han passat 15 anys... a Montanejos tallaren un a rosa roja, materen l'esperança, la il·lusió. La caverna fosca, pudenta, espanyolista i casposa de sempre assenyalà l'objectiu i el botxí actuà apunyalant en Guillem, apunyalant el jovent català.

I la impunitat persisteix, en un indret on no ha existit cap mena de transició cap a cap mena de democràcia... la dignitat és persent en la llàgrima i en la lluita de tots aquells i aquelles qui estimem al guillem, sense haver-lo conegut, però l'estimem, com estimem a en Quim, en Martí, en Toni i a tantes i tantes persones que amb la seva sang, amb el seu treball, amb la seva fermesa han abonat el substrat de dignitat del nostre poble...

15 anys sense Guillem i les institucions, la justícia i la resta de mecanismes d'aquest estat que es diu democràtic han aconseguit el seu objectiu: que l'assassinat d'aquest jove hagi quedat impune.

Guillem Agulló, estiguis on estiguis... una abraçada ben forta!

Per a més informació sobre el cas cliqueu aquí, aquí, o aquí. El vídeo mostra la cançó que li dedicà Obrint Pas: No tingues por.

3 comentaris:

Joana ha dit...

El temps passa molt depressa, sort que els records perduren!
Un record per ell!

robsup2007 ha dit...

La veritat és que posa la pell de gallina. Nomès amb el fet de pensar-ho.
Les agressions, insults, odis envers els catalans és a l'ordre del día.
Molts no ho creuràn, però no hi ha possibilitat de convivència, l'única sol.lució és la independència!!!, que per cert, rima i tot, :).
Guillem Agulló, descansa en pau allà on estiguis, la teva lluita també és la nostra!! Una abraçada.

Robert

*MaRiA* ha dit...

Sembla mentida, gairebé 20 anys de democràcia a Espanya i 'alguns' van actuar com si hi encara hi hagués la repressió dels anys 40. I pitjor, perquè es van comportar com a animals. Sort que el què van aconseguir va ser que ara es recordi a Guillem Agulló com a un herio, i a ells com a bèsties que no es mereixen ni que se'ls nombri...