dijous, d’abril 17, 2008

NUCLEARS? NO GRÀCIES

La fuita radioactiva d'Ascó ha estat 100 vegades major que lo que va declarar-se inicialment.

Hi hagi fuita, no hi hagi fuita.

S'amagui informació, no s'amagui informació:

Cal reobrir el debat antinuclear.

De què ens serveixen els nostres polítics si quan governen deixen que els mossos reprimeixin com Franco, fan transvasaments, diuen que existeix seguretat ciutadana, l'educació està per terra, el territori no diguem, i podríem continuar el missal de greuges...

8 comentaris:

La casa de Pinel ha dit...

tondo esta claro gobernar a dia de hoy sirbe para privar al ciudadano de el unico derecho que tiene, el derecho ha ser libre, ha decidir como vivir su vida.
luego esta lo de conseguir gobernar solo para adquirir poder y posicion social.
aquello de gobernar por y para todos es puro marketing y mentira de la buena.

Joana ha dit...

Un grup d'escolars d'una escola gironina estaven pels voltants el dia de la fuita. El director demana que siguin explorats...segons he llegit al " Diari de Girona".
Estàs bé ? ;)

Unknown ha dit...

Pinel,

I tant, cada cop més màrqueting i més buidor... són els sepulcres emblanquinats oer fora de què parlava Jesús actualitzats.

Joana,

Així hem transvasat radioactivitat cap aquí dalt... espero que no arribi a la Garrotxa.

Òstres.... me n'adono que estèticament el meu blog, entre lo de la nuclear, l'Ebre, el Tibet... està guarnit com a molt hippie... reivindicatiu, vaja.

MeTis ha dit...

i tu et creus tot el que diuen en cas de catastrofe? ja saps que ells nomes amaguen per seguir asseiguts a la seua cadira.

petons

The Great Smurf ha dit...

sento discrepar, pero l'energia nuclear es la unica font seriosa d'energia. Tot contamina, sino d'on creieu que surten els gasos d'efecte hivernacle? Sobre la contaminacio radiactiva hi ha molts mites. La contaminacio radiactiva te molts avantatges: es molt petita en quantitat, es facilment detectable i es pot contenir i enterrar sota a terra, on la radiactivitat es natural i, a la llarga, desapareix. En canvi, la provocada per combustio es enorme, descontrolada i va l'atmosfera.
Siguem realistes: l'energia, que necessitem i que no deixarem d'emprar, no apareix per magia, s'ha de fabricar. Si no volem termiques, no volem parcs eolics, no volem nuclears, doncs, que volem? anar a peu i amb llum de ganxo? El que passa es que calen controls de qualitat decents, perque no passin animalades com Txernovil, pero aixo no te res a veure amb l'energia nuclear. Es una questio politica, i ja m'enteneu que vull dir.
A aquests pajaros d'Asco, se'ls ha de processar i, si cal, fotre'ls a la preso, per inutils i mentiders. Pero la solucio no es apagar les nuclears. La solucio es fer-ne mes i molt mes modernes i millors.
Salut!

Mon ha dit...

Ostres molts d'aquests politics que ara governen dins el Tripartit gent de ERC de ICV i fins hi tot PSC han lluit l'enganxina de "Nuclears? no , gràcies" al pit, i fins hi tot han anat a manifestacions...
que em de pensar de tots ells?

mossèn ha dit...

un bon pet i tot solucionat !!! ... salut

Una ha dit...

Paso a saludarte, últimamente tratas temas en los que yo no tengo suficiente conocimiento de causa y,por ello,no comento,pero sin duda que lo leo todo. Un abrazo