dissabte, de maig 10, 2008

LA CLAU: PER A EN FRANCESC ARGEMÍ

Barcelona avui viurà una d'aquelles manifestacions que passaran a la història de la dignitat d'un poble, minimitzada i criminalitzada pels mitjans de comunicació (ahir el diari Aquí tractava el tema com a vandalisme).

Avui a les sis de la tarda la cita és a la plaça Universitat i l'objectiu, l'alliberament del jove acusat sense proves de cremar una bandera espanyola i condemnat a 2 anys i 7 mesos (una pena més elevada que la de molts participants en robatoris silenciosos o petits narcotraficants).

El cas de Francesc Argemí, en Franki de Terrassa, està removent les consciències de qui encara gosa a pensar més enllà dels dictats dels grans mass media, però també està reben alguns interessants suports precissament de persones mediàtiques.

Montserrat Tura, la consellera de Justícia, te la clau que pot obir la porta de la presó. Ha reconegut la injustícia del cas i sembla que està treballant per treure'l de la garjola, per totrnar-lo a casa.

Mentrestant, aprofito aquest post per somiar un país sense presoners polítics, on les veus crítiques siguin respectades. Despçres poden ser cregudes o no... però han de ser respectades si ens reclamem demòcrates.

6 comentaris:

Salvador Guinart ha dit...

És vergonyós que per SUPOSADAMENT s'arrenqui un troç de drap d'una balconada, es foti a una persona a 2 anys i 7 mesos de pressó. Suposo que al jutge "se le puso morcillona" condemnant a un "pelut" que havia despenjat LA ROJA Y GUALDA - o sigui, la seva -, d'una balconada. Quan als jutjats, s'acumulen expedients i casos mooooolt més importants i DE MES TRASCENDÈNCIA i que ténen implicació directe amb la societat (paios que campen tranquil·lament havent fotut una pallissa a la parenta, quillos que han comés mil i un robatori, etc, etc, etc.)Però no, l'important és l'important... i per a mes "inri" me n'entero que això va passar fa 5 ó 6 anys... PA CAGARSE!!!

Anònim ha dit...

SUPORT PER
l'alliberament del jove acusat sense proves de cremar una bandera espanyola i condemnat a 2 anys i 7 mesos

ES QUE ESTEM FEN EL RUC

Carod vicepresident del Govern, vol un exèrcit català després del 2014
SI el vicepresident de la Generalitat de Catalunya, no pas un qualsevol.

És vergonyós

PA CAGARSE!!!

aPA nOI

mossèn ha dit...

aquest nadal demanaré als reis d'orient d'una vegada per totes la independència !!! ... salut

Josep Maria Yago Suau ha dit...

quina vergonya! presó per arrencar un drap de merda (tingui el color que tingui). Avui sentia que algú parlava d'un exèrcit català :´(

Anònim ha dit...

We should have a great day today.

Anònim ha dit...

To the owner of this blog, how far youve come?You were a great blogger.