divendres, de juliol 18, 2008

EL FUTUR

En Joan Vicenç ho ha dit clar: "cal patir més que no fruir si es vol fruitar"... i tant... unes belles paraules que vull lligar amb les de l'Ernesto Guevara quan va dir -en castellà, suposo- allò d'"el presnet és lluita, el futur és nostre"... I ho vull amanir amb un punt musical amb el vídeo de més amunt que m'ha fet pensar amb una cançó del grup Coses, que no pic escolatr doncs la tinc, com tots els vinils lluny de casa meva. La cançó de Coses deia quelcom de que el futur no arribarà si no el premem fort, amb les dues mans, fetes urpes de veritat. I això, lo del Joan Vicenç, lo del Che, lo del Serrat... penso que ens han d'omplir d'alegria per viure, d'optimisme vital per anar fent nostre un present que des de molts àmbits només volen televisat, un present que no podem hipotecar en ares d'un hipotètic futur que continuaran dissenyant els de sempre si no ens espabilem fora d'aquest món blocaire, en la vida real. Jo sé el que no vull en aquest futur que els qui ens governen ens volen dibuixar, i això ja és molt. I també se el que no vull en el meu futur més íntim, més personal, i això també és molt.

6 comentaris:

©Dríada ha dit...

Hola! M'he fet un altre blog! És el següent: http://cercanasvidas.blogspot.com

Portaré els dos blogs, eh! Aquest nou y el "Vida umbría"

Adéu!

Cèlia ha dit...

Per agraïment a la mare terra, per naltros, pels nostres descendents i per tota espurna de vida amb qui compartim aquest espai/temps, el nostre planeta blau... Amb molt de respecte perquè no tenim drets sinó deures!

zel ha dit...

Jo vaig pensar una cosa semblant, quan vaig llegir el post... M'agraden aquests d'amics arbres... Petons, maco!

ANNA ha dit...

Yo tambien prefiero sentir mi futuro como propio. Un gran saludo.

La casa de Pinel ha dit...

lo jorobamos todo los humanos

Roxi ha dit...

(aunque difícil también) saber con certeza lo que uno quiere y lo que no, para su futuro, y jugársela y ponerse a trabajar por eso es admirable.
Ese esfuerzo, esa energía es una búsqueda permanente de felicidad y crecimiento.
¡que revitalizante esta entrada!
Abrazoooooooo!!!