dilluns, de juliol 28, 2008

INDRETS DE TARRAGONA

El Cementiri dels Jans, la Tabacalera, els refugis de la Guerra Civil... són tres exemples d'indrets se suposa recuperats peral poble però als quals es barra el pas sota l'excusa de la seguretat i d'altres galindaines. Penso que els tarragonins i tarragonines no hem de ser ciutadans de segona i què si tècnics, polítics i periodistes poden visitar aquests indrets també ho hem de poder fer els tarragonins abans de que siguin edulcorat amb les reformes i adeqüacions que -d'altra banda- necessiten.
Que no passi com amb la Cova urbana. Diuen que persones amb les claus han aprofitat el tema per ensenyar-la a d'altres persones i un cop a dins han aprofita per tirar els trastus... Us imagineu algú fotent-se el bacallà al Cementiri dels Jans? O a la Tabacalera? Millor a la Tabacalera...!
Un altre tema seria en Banc d'Espanya, que continua deixat de la mà de no se qui -soposo- debatent-se entre el seu futur com a mesquita, centre cultural o oficines pures i dures. I pel que fa a l'edifici de la Seguretat Social de la Rambla Nova... Ai!! Molta reforma, però el rètol només en la lengua de l'imperio, com en temps de Franco.
I el poble? A pagar i a callar! Que els nostres gestors ja ens representen prou bé... O no!