dimecres, d’agost 06, 2008

MÉS TARRAGONA 2017 !

De l'escrit que la junta directiva de la candidatura Tarragona 2017 ha presentat als mitjans, i què podeu trobar íntegre al blog de Salvador Guinart voldría destacar-ne alguns punts:

Com ja ho ha fet en un comentari en Josep Maria Yago, el punt núm. 2, en el qual ja d'entrada es deixa clara les ganes de judicialitzar el tema per part de la junta directiva. Però de judicialitzar-lo a nivell de fer callar el personal no afí. Entenc que si existeix insult, mentida, etc. s'hi pugui arribar... però si les dades són objectives, i les opinions són opinions... doncs costa d'entendre. Llegiu: 2) Aquest organisme de direcció ha posat en mans d’experts jurídics la possibilitat d’emprendre accions legals contra les persones i mitjans que han estat originadors o col·laboradors de la desagradable polèmica, causant un clar perjudici a l’entitat, al seu president executiu, Sr. Mario Rigau, i a terceres persones i entitats.
Sembla que moltes entitats, persones i empreses s'han solidaritzat amb la candidatura. Però quines empreses? Quines entitats? Potser les que en treuen -legalment, és clar- un benefici? Hagués estat inetressant mostrar-ne el llistat, però ens haurem de quedar amb les ganes doncs ja han afirmat que no faran més declaracions. 7) Agrair la gran quantitat de mostres de suport de clubs, entitats, empreses i persones que s’han adreçat a la candidatura per tal de mostrar la seva confiança i suport al projecte i a les persones que hi treballen per fer-lo realitat.
I posats a citar coses que he llegit, doncs, de la pàgina oficial mateix de la candidatura... els 500.000 eurets. Mig milió d'euros per fer un dossier, per molt interactiu i ben dissenyat què estigui...: "Entre les qüestions tractades a la sessió, destaca l'adjudicació del disseny del Dossier de Candidatura (la proposta organitzativa dels Jocs Mediterranis que fa Tarragona) a un consorci empresarial integrat per Técnicas Reunidas i Tecnigenia per un valor inicial de 500.000 euros, i que estarà supervisat pel director general, Vicent Añó.

Per cert, que el fill d'Agustí Malloll també treballa a aquesta candidatura. I això de ben segur amaneix desenes de converses a les barres dels bars amb més solera de la ciutat.
I mentrestant, com ens comenta l'Òscar Ramírez en un post sobre un altre tema, el passat mes de juliol "l'atur a la nostra demarcació es va incrementar en 1.358 persones".

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Imprescindible el seu silenci:

http://blocs.tinet.cat/blog/bloc-de-mario-rigau

Oscar Ramírez ha dit...

Així funciona tot, mitjançant trames familiars o cercles d'amistats. És el clàssic procés dels "xupopteros" que reben la recompensa política per haver treballat per un partit i llavors alimenten als seus (com si fos un ocell amb les seves cries).
Com deia l'anunci de la ONCE, tu pones cremita, yo pongo cremita...

Anònim ha dit...

Per a aquells que no estan en el gremi àudio visual, que sàpiguen que un import sucós (i gratificant) per fer els treballs en qüestió, rondaria els 50 o 60 mil euros. La resta, l'hauriem de buscar a la butxaca de l'intermediari, que també té dret a viure, el pobre. Si no, feu comptes del que costen els dinars i sopars de treball, les trucades telefòniques, els faxos... Buf!!
-NOYAQUI MATURI-

Salvador Guinart ha dit...

Òscar, amb tot el carinyo de col·legues, i d'apreci personal... no ho estàs, no ho esteu, enfocant de manera justa.
Però, ara el mal ja està fet, i la merda ens la tenim que treure de sobre com poguem; per què, és clar, aquest és el país de: "si, si... cuando el rio suena, agua lleva".. i per tant, per més explicacions que intenti donar, segurament poca credibilitat tindré (o tindrem). Però et puc assegurar que tant el Mario Rigau, com el Lluís Pagès, com el Raül Font, i el Pere Valls, han treballat i molt, per que tot això tiri endevant... que pel que estic llegint darrerament, sembla que tant CiU com PP han retirat "cautelarment" als seus representants de la candidatura. Crec que s'equivoquen i que això només farà mal a la candidatura.
Quan tot això hagi passat (ara és agost i com no hi ha notícies tirem de la candidatura que li tenim ganes al Mario Rigau), ja us explicaré algunes "cosetes" que, com aquell qui diu, no ténen importància però, pel que a mi respecte, m'han tocat molt els collons.
No us vull avorrir ni atabalar més. Crec que la meva postura queda molt clareta al meu bloc, i pel que a mi respecta, ja no parlaré més d'aquesta merderada. Seguiré posant comentaris sobre com va evolucionant la candidatura i para de comptar.
Moltes gràcies per llegir-me, i perdó pel rollo.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Senyors:
S’està parlant de una quantitat important la que va lligada en aquest projecta, sembla ser que d’un valor inicial de 500.000 euros.
Els que no estem posats en política, ha arribat un moment que qualsevol cosa ens fa parar l’orella, i l’amiguisme, el favoritisme, la traïció, sembla ser que cada vegada s’estén més en general, però sobretot en la classe política.
Per això no es d’estranyar que la gent ja no cregui en els politics, i si no fixeu-se que en el cas del que estem parlant, ja hi han dos grups que s’han tirat enrere, i en aquests grups hi han persones amb experiència, per el que sembla ser que potser si, que no volen que els escarritxi la merda.
Personalment crec que en qualsevol projecta, sempre hi ha quelcom que es beneficia, i que en la política més, i es que en el mon polític, s’està jugant en els diners que aportant els ciudatans i el que es estrany es que el propis ciudatans no fotin el crit al cel, però no es preocupeu que tot arribarà.