dilluns, d’octubre 06, 2008

ENS NECESSITEM

He rebut un comentari en el post anterior i tinc el deure moral de divulgar-lo, de parlar-vos, amb el cor a la ma! Aquest proper diumenge l'AVE anirà plenet plenet... amb bitllet gratuït arribaran un grup de neonazis des de Madrid a pregonar el seu nacionalsocialisme (si, amb totes les lletres) per la ciutat de Tarragona. Ideològicament, aquestes persones són les que van matar el meu germà Carlos i aquest diumenge camparan, arraulits i escortats per la seva policia per la ciutat. En un estat on es prohibeixen els partits polítics que els convé, el ribot censurador no actua per igaul contra els seus, contra els que neguen l'holocaust, aboguen pel racisme i defensen l'Espanya més tronada, la guardiana d'Europa (hahahahah) del nacionalcatolicisme franquista.

La Tarragona més digna, més humana, més tendra els inundarà i com monstres de la nit aniran a bordar al fons del mar, que deia en Paco Ibáñez. A Galopar, amics! A Galopar, amigues!


Us convido a visitar el blog que parla de tot plegat i a fer-vos ressò de tot això.



5 comentaris:

Anònim ha dit...

Creo que es por la cosa de ser alguien, de estar en un grupo para ser algo. No se, hay gente que es poca cosa y necesita la manada para aparentar

Anònim ha dit...

La veritat és que és tan lamentable que no sabria que dir. Naltrus ja hem penjat dos cartells i la notícia a la web. a veure si tinc temps per fer un article d'opinió més acurat. salut!

Mon ha dit...

company cal fer "pinya" contra tot tipus de feixisme. Jo també m'en faig ressò al meu blog salutacions

Jobove - Reus ha dit...

tots contra el feixisme, i si acepten la manifestació:
DIMISIÓ DE LA TERESA PALLARES !!!

SALUT

Verena Sánchez Doering ha dit...

eres muy especial amigo
te abrzo y todo mi cariño
mil besitos y una bella semana


besos y sueños