dimecres, d’octubre 22, 2008

JOAN CARRERA

El traspàs el bisbe auxiliar de Barcelona, Joan Carrera, aplana més les coses als elements de l'escola nacionalcatòlica de la jerarquia episcopal espanyola de cara a facilitar l'encaixde l'Església catalana a una realitat força allunyada del tarannà català i catòlic de base: la caspa de Rouco i els seus acòlits.


I mentrestant la Conferència episcopal Espanyola continua l'atac a la democràcia a través de la Cope anant contra la llengua, cultura i nació catalanes i també exaltant el període franquista des de la rialla fàcil a propòsit de la darrera garçonada.



Voleu dir que si Jesús avui es fes home o dona escolatria la COPE?

4 comentaris:

Salvador Guinart ha dit...

No te n'oblidis de que aquí a casa nostra, també tenim el desembarcament de l'OPUS. Rient, rient, i fent bona cara, la van col·lant. He parlat amb capellans amics meus, d'aqui de Tarragona, i nen!!!, ni amb el Benjamin de Arriba y Castro!!!. Anem amb compte!. Aquest vol ser Cardenal i està fent tots els mèrits.

Txarli ha dit...

Jajajaja! Molt bona la pregunta. Probablement, si aquest senyor anomenat Jesús estigues sobre la Terra avui, aquests personatges l'acusarien de terrorista, revolucionari, estafador, infidel i moltes coses més, i segur que ho farien des de la COPE. Paradoxes de la vida.

merike ha dit...

Hi falta el meu, sí. Quina benedicció! M'agrades el teu blog, a veure, colors, template. Cap traductor:-D Salut!!

zel ha dit...

A la merda tots...i consti que jo he d'aguantar algun "deixeble" de la cope, collons, sort que encara tenim pebrots...

Petons, Tondo!