dijous, d’octubre 09, 2008

LES CLAVEGUERES SOBREEIXIRAN MERDA

Les dues persones de la foto són la Carme i en Guillem... mai hauríen d'haver fet aquest parlament a la plaça de bous de València, doncs mai haguéssin hagut d'apunyalar al cor el seu fill, en Guillem Agulló.

Aquest diumenge desfilarà de la plaça Imperial Tàrraco a la Font del Centenari una marxa neonazi encapçalada per Vicente Vallés, persona qui ha defensat l'assassí de Guillem Agulló al diari El Punt.

L'assassí, Pedro Cuevas, només va complir quatre anys de presó i probablement desfili per Tarragona doncs el personatge és una de les figures del grupuscle neonazi.

Diumenge la vergonya serà present a Tarragona.

Diumenge les clavegueres sobreeixiran merda.
Ho he dit en algun comentari... de què carai ens serveix aquest estat de dret si per molts estatutes, no som capaços de decidir ni qui es manifesta a casa nostra i hem de combregar amb la decissió de Teresa Pallarés, qui no ha fet res per impedir la manifestació neonazi.Nosaltres no som d'eixe món!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

very nice! hahahahaha

Anònim ha dit...

im your favorite reader here!

Anònim ha dit...

i think you add more info about it.

Anònim ha dit...

M'afegeixo al que dius.

Tota la raó del món.

MeTis ha dit...

hi ho permeteixen??? si, tens rao, quina vergona.. de estat.

Jobove - Reus ha dit...

colla de fills de una gran Pallares

Cèlia ha dit...

Cal que l'estat demani perdó ja!, tal com ha fet Alemanya pels crims del nazisme. Així ja no es podrien fer aquests tipus de manifestacions anti socials i anti democràtiques!!!!!!!!
Aquí ningú ha assumit encara en nom de l'estat que cal condemnar el règim de Franco pels seus crims i per la dictadura.