diumenge, d’octubre 12, 2008

OCUPACIÓ POLICIAL DE LA RAMBLA NOVA

Tarragona, matí de diumenge. 12 d'octubre, "dia de la raza". Plou. El permís de la subdelegada perquè elements nazis campin per la ciutat ja fa notar les primeres coseqüències.
L'espai públic resta ocupat per les forces policials.
Amb qui penseu que se sentiran més a gust aquests policíes, amb els feixistes de l'Espanya eterna o amb els ciutadans de Tarragona?
Jo ho tinc clar... hauríen de defensar-nos dels neonazis. Ho faran? Cauran a la seva trampa de presentar-se com llops amb pell de xai? En parlem?

3 comentaris:

zel ha dit...

No sé qui va dir i jo vaig llegir que "esmolem ben bé les eines" I que "s'acosta un altre juny" Potser ens trobarem segant a tort i a dret, Tondo, però serem al mateix bàndol, el dels descamisats...petonets!

Jaume Pros ha dit...

La foto feta, evidentment amb el mòbil, no té massa qualitat. Amb tot, si jo fos tu, encara que sigui amb el Paint, li taparia els ulls al policia que mira la càmera. Pel que pugui passar.

Salutacions

Roser Pros-Roca ha dit...

Hola Tondo. Jo també vaig sentir la sensació que posats a vigilar i si cal prendre mesures, la policia (amb pinta d'autèntica guàrdia pretoriana, escuts en mà i tot), potser es decantaria del costat que fes més soroll, fos quin fos i em refereixo a soroll vocal, no pas de l'altre. Personalment em va fer sentir una sensació d'ocupació ben estranya veure tants antiavalots pel carrer, campant lliurement. Esperem que aquesta sigui una anècdota puntual i una foto per a la història, d'aquell dia que a Tarragona es va fer una manifestació nazi i feixista.
També al meu bloc he fet un comentari en aquest sentit amb unes quantes fotos. Et passo l'enllaç: http://aramateixenfiloaquestaagulla.blogspot.com/2008/10/tarragona-presa.html.
Salutacions.