dijous, de novembre 20, 2008

EL CONGO BASC


No sóc massa futboleru, i no sóc massa masses coses... però aquest vídeo m'ha agradat. I és que de vegades la globalització també té una part positiva, d'acostament entre els pobles. I el que us deia, el vídeo m'ha fet gràcia.

Volia dedicar el vídeo al Salvador Guinart, però veig què és de la Reial Societat... però vaja, li dedico igual, segur que li fa gràcia.



I parlant de vídeos, futbolístiques passions abanda, aquest desprén una energia i vitalitat que Déu n'hi do... Ai! Si encara m'interessaré pel futbol!

11 comentaris:

Josep M. ha dit...

Si, ja l'havia vist. És molt emotiu.

Només un apunt: és internacionalització, no globalització. Sovint li posem l'adjectiu global a coses que no ho són. Això és producte del contacte d'una noia catalana que va parlar amb l'athletic perquè li donés material per als nens que tenia al Congo. Això, al segle XIX, també passava (tot i que no es penjava al youtube, òbviament).

segonpal ha dit...

El vídeo m'ha posat la pell de gallina i també m'ha faltat temps per penjar-lo.

Txarli ha dit...

Molt graciosos els congolesos!

Periféricos Atalhos ha dit...

Hermano, por acá en Brazil él fútbol es una industria de transformaciónes. Pero no para los necesitados. Siempre hay gnte muy fuerte a ganar dinero actravésde los euipos.

Abrazo de Brazil.

Saludos!

Carlinhos Medeiros ha dit...

Salve, Tondo.
O Sivuca doi desativado..
Abraços

Cèlia ha dit...

Ni que sigui per agraïment, s'han esforçat més aquests xiquets amb el basc que molts de l'estat en tota la seva vida! Sembla mentida que les llengües puguin unir i dividir tant, quan només caldria això, respecte i il·lusió!

Salvador Guinart ha dit...

Ei Tondo,... que moltes gràcies tiu. M'ha fet ilu que penséssis amb mi. Tot un honor i un orgull company. Encara que si que és veritat que sóc de la Real, l'Athletic és d'aquells equips que et cauen bé (com Osasuna per exemple).
Reitero el meu agraïment amic. Et dec una.
Una abraçada cordial.

Esther del Campo ha dit...

Diuen que el futbol és l'opi del poble, però vés per on que acaba unint la gent, cultures i tot plegat. Un blog molt acollidor aquest, per cert! Salut!

òscar ha dit...

soc un malalt de futbol al que clips com aquest o els de la grada d'anfield cantant el you never walk alone l'emocionen. serà l'opi del poble, però jo amb opiacis com aquests em declaro enganxat!

MeTis ha dit...

al kepa junquera vaig anar a veurel fa uns anys, i sí, tenem molta energia i a més te la pasen.

i amb alquestos anims des de el congo no m'extranya.

Anònim ha dit...

Bé. L'Atletic sempre ha estat un equip amb gran tradició "coopera". Jo tampoc sóc massa de masses coses, però hi ha coses que estan pel damunt de tot.