dimarts, de novembre 18, 2008

ELS MOSSOS S'ESTRENEN

Els Mossos d'esquadra ja s'han estrenat a Tarragona i han detingut un grup de joves de la ciutat. Va ser dissabte i no m'ha arribar gaire informació del tema, però es veu que és un tema relacionat amb una penya ultradretana de seguidirs del Saragossa, que dissabte passat va jugar a Tarragona contra el Nàstic.
Per les informacions de què disposo aquest grup de joves tarragonins (tres o quatre) porten més de 48 hores als freds calabossos dels Mossos.
Els ultradetans, suposos, en aquests moments deuen fer de les seves per Saragossa.
Descobec el que va passar però em pregunto perquè la policía sempre es posa "de costat" de l'ultradreta, com ho vam veure a la manifestació nazi del passat 12 d'octubre.

Si algú disposa de més informació pot deixar-la als comentaris.

9 comentaris:

Txarli ha dit...

No sé per què, però sempre he pensat que les files de tots els anti-disturbis, es diguin com es diguin, estan formades per aquests joves ultra-dretans amants de la violència. Repeteixo que és una impressió que he tingut sempre...qui sino seria capaç d'apallissar a colps de matraca als seus conciutadans?

Carme Rosanas ha dit...

És una pregunta que no sé si té cap resposta raonable, però la de Txarli é s la que primer ens ve al cap a tots.

òscar ha dit...

comparteixo resposta amb en txarli i la carme. sols se m'acut pensar que ho fan per empatia

Jobove - Reus ha dit...

per aixó van tardar tant, per mi que els donguin pel cul !!!

Oscar Ramírez ha dit...

Tard o d'hora havien de demostrar el seu savoir afaire, les seves maneres per les quals s'han fet famosos. Veig que els d'aquí estan a l'alçada dels d'allà. Hauran tingut bons mestres.

Salvador Guinart ha dit...

Jo considero que hi ha feines que per fer-les, cal tenir una "pasta" especial. L'opinió que tinc dels que estomaquen a la penya, sempre ha estat la mateixa: el garrulo que "le pone" tot el que sigui uniformes, pistoles, botes altes, i estomacar al personal. No sé és l'impressió que he tingut sempre. De vegades, de manera dissimulada, quan vaig al Nàstic, em quedo al seu voltant a veure de que parlen i com parlen, i francament... És com els comandaments que vaig tenir a la mili. Uns indocumentats i més analfabets que el Jesulin d'Ubrique donant ordres a persones amb una formació intelectual que està a anys llum de la seva, i el que és més preocupant, portant pistola. Depriment tot plegat.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el que diu el Salvador. He sentit algunes curtes però "sucoses" converses entre components del cos i alguna entre ells a travers del "walky talky" i... Déu n'hi do el nivell. Si el poble tingués accés a les intimitats d'aquest personal, no els voldríem ni per a baixar a les mines a picar; poca cultura, barroers, poc sensibles, xulos i irrespectuosos. Tot un pedigree! De fet, no tenim ni idea del nivell d'aquesta mena de fauna.

Albertus Magnus

jo artin au ha dit...

També es pot pensar que en un món de violència entre estructures (grans diferències socials, provocació burlesca dels països rics als països pobres que els rics volen desestabilitzats o passen d'ells, crisis i no únicament econòmica etc.,) hi ha un accedent de persones que donades certes condicions personals troben feina en els cosos i exercits. I la mateixa violència a vegades latent i altres manifesta justifica les accions dels cosos i exèrcits. El que està una mica clar és que no seran precisament els exèrcits i els cosos de seguretat qui trenqui aquest cercle viciós (en el més exacte sentit de la paraula).
Salutacions.

zel ha dit...

Qui els va parir, coi, només saben repartir llenya????