dilluns, de novembre 10, 2008

JOSEP FRANCESC FERRER VAL, SÍNDIC

D'entre els personatges públics en trobem de diversa mena i condició, per a tots els gustos. N'hi ha que només pensen en els diners, i n'hi ha que prefereixen sortir al màxim de fotos possibles. No conec personalment el nou síndic de greuges de l'Ajuntament de Tarragona, però tinc la sensació de què és una persona que es deixa estimar per les taules ben parades i per les càmeres fotogràfiques, especialment per les càmeres fotogràfiques. I que quedi clar: No penso que sigui una persona d'aquelles que flirtegen amb la política pels diners.

Si teniu a mà qualsevol programa de Setmana Santa n'hi trobareu un grapat de fotos de persones que xalen lluint el palmito. També hi trobareu el nou síndic en la seva faceta més "pietosa", per dir-ho d'alguna manera. I és que els polítics del bipartit municipal dónen força peixet als "líders" setmana-santerus de la nostra Tarragona. I per a mostra... el Senat.

En tot cas sort i bona feina, a ser possible amb un esperit crític potent.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tondo,
En el fons tots som un pèl exibicionistes...nosaltres des de l'anonimat o casi d'un blog també ens mostrem però no sortim a cap foto ni guanyem diners. La compensació del que obtenim val molt més que tot l'or junt.
Que tinguis una bona setmana! ;)
I el síndic que faci bé la feina com tots esperem!

Anònim ha dit...

En relació al nomenament del síndic, he de dir que personalment no el conec, que l’he vist en multitud de fotos, i que penso que es una persona que l’hi agrada figurar. Es un nou invent del Sr. Ballesteros, que no podrà fer rés, per que no te atribucions per fer-ho, i que l’únic que farà serà viatjar per compte de l’ajuntament, (es a dir el contribuent), i anar de restaurants per compte del mateix, per la qual cosa entenc, que com molts altres invents que fa el Sr. Ballesteros, estan de més. Fem la feina que se ha de fer i deixem-nos de tonteries, que ja som tots prou grans, i no som tan tontos com per deixar-nos menjar el coco.

Anònim ha dit...

La repartidora funcionat, li havien promès quelcom i ja li han donat.
Així funciona ara aquesta ciutat, sectaris i religiosos a xupar del bote.
Que Dèu ens agafi confessats, trindrem més possibilitats.

Unknown ha dit...

Boes reflexions, amics: que treballi, si... però la mejadora funciona de meravella, també :-)

Cuideu-vos anònims, i vós Joana, també.