diumenge, de novembre 30, 2008

PAPER

Sempre m'ha fet gràcia la manera que tenen algunes caixes i bancs de declarar-se amics del medi ambient... Mentre estan guanyant diners a partir de negocis d'alta volada una mica foscos a nivell ètic ens conviden a prescindir del paper en les trameses de correspondència. Però ho fan per un tema de sensibilitat ecològica o ho fan per estalviar-se -ells que en tenen tants- els diners que costa crear i enviar una carta.
Mentre La Caixa, via Port Aventura, està carregantse quilòmetres de pineda litoral a Vila-seca i a Salou per tal de poder-hi edificar es preocupen de no enviar-nos informació en paper per tal de defensar el medi ambient... Curiós.

8 comentaris:

assumpta ha dit...

Marqueting i res més ! Li donen la volta a tot i com avui en dia queda bé ser gran en alguna cosa i a més ecologista ... doncs això ...
però que no ens facin combregar amb rodes de molí ... !

Kiko ha dit...

El mismo Port aventura, como tu dices esta fuera de sitio, cuantos vasos de papel y cuantos plásticos utilizan dentro del recinto para hacer dinero y después quieren hacer el papel de bueno, como dice un refrán aparte de ser horrado hay que parecerlo, pero a ellos eso parece no preocuparles nada ya que como tienen el poder lo que pensemos los demás les da igual.
Salud.

Cèlia ha dit...

Ben curiós, i tant! I avui porto molta mala llet amb el tema, he anat a passejar pel litoral i la mala mar ha portat brossa i plàstics per les platges! No tenim consciència! Uns ens prenen el pèl i els altres no tenim educació i omplim els boscos i els mars de merda! No pensem que això s'ho mengen els peixos? No pensem que, després, naltros volem menjar-nos els peixos? No pensem que som uns porcs?

Andreia ha dit...

Hola, Tondo! Tan sols he passat a saludar-te i comentar que el meu blog encara no s'ha mort del tot... que un dia he de tornar a la blogosfera! :-D
Gràcies per la teva visita...
Una abraçada!

òscar ha dit...

un molt de paripé i un moltíssim de fer més grans el beneficis de final d'any.
ells, que són tan ecològics, també miren d'estalviar prescindint de personal i obligan-te a usar cada cop més el caixer automàtic.

Joana ha dit...

D'això se'n diu...incoherència???
Jo vaig a buscar el pa amb la bossa de roba. Ja fa temps...i em miraven estranyats! ;)

Rita ha dit...

Sempre dic que el que més em molesta és que em prenguin per babaua...
Però que coi es pensen!

Anònim ha dit...

Les caixes i bancs, ja tenen prou feina en "putejar” als empleats, als que fan pagar la mala gestió dels seus directius. Per cert, en una caixa de la nostra ciutat, els directius, començant pel de més amunt, la van cagar, estrepitosament, amb la constructora Habitat, i per descomptat va pagar el “pato”, el més dèbil i que menys culpa tenia.