dimarts, de desembre 09, 2008

L'ORTIZ I EL BORBÓ SE'N VAN A TORTOSA

Tal i com està el pati, independentment de si un se sent català, espanyol o ruandès... la institució de la monarquia no l'acabo d'entendre. Però bé, altres posts hi hauran sobre aquest tema. Un tema perillós doncs pots ser condemnat per "ultraje" a la seva corona si dius el que penses i això no coincideix amb el que ells pensen.

Doncs bé, ara resulta que el príncep Felipe i la seva dona Letizia s'han proposat posar els eu granet de sorra per tal d'augmentar els índexs mediàtics de presència de la corona espanyola a casa nostra.

I per fer-ho han decidit començar visitant Tortosa, amb tota la despesa econòmica que això suposa. Però lo més greu no és això, ells fan la seva feina, lo més greu és l'actiud mesella i servil de desenes i desenes de polítics desitjosos de llepar culs i sortir a fotos.

Malgrat tot, la meva pregunta és: Visitarà Letizia Roquetes en solitari?

6 comentaris:

assumpta ha dit...

I mentre n'hi hagi que ja els estigui bé, tot seguirà igual. Gairebé em repeteixo com en el post d'abaix: Quina pena, no han après res !

L'illa dels monstres ha dit...

ah si? i quan sera aixo? se'ls regalarà el monument del riu?

Mon ha dit...

tastaran els pastisets o les baldanes d'arros?

Txarli ha dit...

Estaria bé que el poble els rebés amb els carrers buits, amb indiferència... A veure si comencen a adonar-se'n que no són benvinguts.

òscar ha dit...

suposo que El Jueves inclourà al proper número algun detall de l'excurssió real

Anònim ha dit...

Es complicat el tema de la monarquia, doncs tot i que es pot considerar una lacra, es va decidir que hi hauria una monarquia parlamentaria, quan es va votar la constitució, ens agradi o no, i ho votéssim o no.
Sota el meu punt de vista, penso, que si no i hagués monarquia, hi hauria un president de la república i un president de govern, es a dir mamarien els mateixos, per la qual cosa, potser, i repeteixo potser, més val boig conegut, que boig per conèixer.