dimecres, de gener 28, 2009

CARLES CASTILLO HAURÍA D'ACTUAR

No cauré en l'infantilisme esquerranós més fàcil, ho diré clar: La Guàrdia Urbana és necessària. Una institució -com totes- amb les sevs llums i les seve ombres, però al cap i a la fi una institució necessària que ha d'esdevenir un cos de proximitat, que faci costat al poble tot garantint-ne la seguretat, a banda de la sempre polèmica mobilitat. Feina gens fàcil, però bé... perquè ho dic això?

Per què a dia d'avui, per salut democràtica, una ombra allargada impedeix què aquest cos policial que acaba de festejar el seu 150è aniversari sigui vist com un cos garant de la seguretat del poble, dels ciutadans i ciutadanes.

L'actuació -brutal- de membres concrets d'aquest cos estomacant i torturant selectivament alguns dels particpants en la ja famosa performance feminista del col.lectiu Cau de Llunes (vegeu posts anteriors) està quedant impune.

Penso que abans que la judicatura condemni els urbanos que van extralimitar-se en les seves funcions, per salut democràtica, en Carles Cstillo -l'eixerit regidor responsable de la Guàrdia Urbana- haria d'actuar amb contundència expedientant i fotent fora del cos l'ex-guàrdia civil karateka i la resta d'urbanos dels quals estigui provada la participació en els fets. I si cal, a renovar també el flamant cap de la Guàrdia Urbana. Només així podrem estar segurs de què disposem d'un cos policial de proximitat preparat per garantir les llibertats i fer-les compatibles amb la seguretat de tota la població.



A banda d'això penso que és de rebut una pública disculpa institucional cap a les persones estomacades, per salut democràtica els tarragonins ens ho mereixem.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El Carles Castillo, és un mamon com tots els altres, per el que no actuarà. La guàrdia urbana, farà el que tingui que fer, per tal de recaptar impostos a través de les multes, i no l’importa el que hi hagin persones que es dediquin a robar als altres, això no te importància.

Anònim ha dit...

Tondo, en aquesta ciutat de merda, ningú diu rés quant te poses amb l’ajuntament o rodalies, tothom calla, ni Rigaus, ni Mallols, ni Ballesteros, ni Nadals, si te n’ha adones, no comenta rés ningú, tots son una colla de covards, que no s’atreveixen a parlar del que realment passa a Tarragona i a Catalunya, es una vergonya.

Unknown ha dit...

No comparteixo lo de mamón, doncs penso que es pot dir d'una altra manera, si de cas. En principi hem de confiar en les persones que ens representen, hem de fer que aquestes exerceixin com a tals (ho hem de fer no tu i jo, sinó tots i totes). I si es comporten com a mamons... llavors cal dir-ho, però amb paraules més suaus.

Però si... m'agrada el que generalment dius i la línia del que comentes penso que l'encerta, i molt. Per desgràcia, doncs t'imagines... que tot funcionés d'una altra manera: Que es descobreix el pastís del rigau i l'endemà el ballesteros el faci plegar, que la urbana s'extralimita bastonejant el personal i l'endemà el Ballesteros posa ordre i fot fora el karateka...

Això hem d'aconseguir, que els polítics siguin dignes representants de la ciutat, no mers figurants d'un despropòsit majúscul que només es preocupa del marqueting.

Anònim ha dit...

Perdó pel de mamon, potser m’he passat, diem que es un senyor, que viu del que paguem els contribuents, (tot i que ell també deu contribuir), i que només segueix les directrius del Ballesteros i Cia., i que normalment, aquestes directrius, van en contra del que hauria de ser, es a dir, treballar per millorar la nostra existència.

Anònim ha dit...

Aquests són els polítics que havien de fer canviar (a millor) la nostra ciutat?
Quina pena l'haver confiat en ells. Jo també vaig votar pel canvi... i només han aconseguit que hagi deixat de creure en els uns i en els altres. Aquests també són una colla d'ineptes i d'aprofitats.

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

El Castillo, ja veus que diu que posarà un grapat de radars, per baixar les taxes de accidents, tu t’ho creus?, els hi importa un “pito” que es mati gent, l’únic que volen, es ingressar “peles” a l’ajuntament, doncs es tenen que pagar les seves “farras”, si no t’agrada el de “mamon”, estic totalment d’acord, ho canviaré per pocavergonyes.