dijous, de gener 22, 2009

TARRAGONA, PARADÍS EN FLAMES

"Tarragona, paradís en flames" és el títol d'aquesta pel·lícula. Va ser l'onze de juliol de 1978... 243 morts i tres cenetnars de ferits a causa de l'accident d'un camió cisterna que transportava propilé liqüat. Per als qui en conserveu el record, o per als qui desconeixeu aquesta catàstrofe que va assotar La Ràpita dels Alfacs, altrament anomenada "Sant Carlus de la Ràpita", aquest vídeo paga la pena. Voleu més informació? L'inefable Iker Jiménez també us en parla... En tot cas, des d'aquí un record.

Videos tu.tv

5 comentaris:

Txarli ha dit...

Recordo que ma mare m'havia contat aquesta terrible desgràcia quan era petit.
A Vinaròs, com a totes les localitats properes, es va sentir molt aquest accident.

Apa Noi ha dit...

la peli es una porqueris

Anònim ha dit...

A mi tb m'ho havien explicat quan era petit, el vídeo m'ha agradat.

Jess

Jobove - Reus ha dit...

encara recordo el munt de ambulancies que passaven para la Crta de Valencia en direcció a Barcelona, va ser espantós (la peli una merda amb perdó)

Anònim ha dit...

La pel·licula és una mini-serie alemanya de mínima qualitat que busca només el morbo fàcil, si no ho recordo malament a Espanya es va emetre per Antena3 a principis del 2008.
En quant a l'Iker Jimenez suposo que el qualificatiu "inefable" és irònic, encara recordo una anècdota del seu programa que parla del seu rigor: No sé si coneixeu la Masia Catalana de Salou però en un dels seus programes de les primeres temporades en va treure una foto enviada per uns espectadors on es veia en el fons una espècie d'àngel entre les ombres, l'Iker va arribar a la conclusió que la foto era real i que l'àngel era un fenomen inexplicable... doncs be, simplement es tractava de una de les figures utilitzades en el pessebre que cada any s'instal·la allí, no cal gaire cosa més.
XAREL_10 (http://xerraires.net/macabeu/)