dimarts, de juny 02, 2009

MAL DE VENTRE

En una televisió manipulada fins a la medul·la, on del minutatge se'n fa poder, els inquisidors del segle XXI silencien imatges com les d'aquest post, on es mostra un dels mítings d'Iniciativa Internacionalista.
Fa mal, els fa mal de ventre veure com en tant poc temps tanta i tanta gent s'interessa pel missatge, o millor dit: pels missatges d'Iniciativa Internacionalista. Potser per això els cedeixo tants posts, tanta il·lusió. Perquè són bona gent, la nostra vida és curta i n'estem farts d'esperar-ho tot.
I en aquest míting un amic hi va ser present. Aquest és el vídeo d'homenatge que la gent d'Iniciativa Internacionalista ha dedicat a Mario Benedetti.
I mentrestant a Tarragona, la Guàrdia Urbana fent de grisos, fent de policía política i requisant el material de propaganda electoral d'Iniciativa Internacionalista, d'aquests amics a qui no conec però de qui em sento proper, ni que sigui en el somni. Com proper em sento a tanta i tanta gent, a tants i tants blocaires que, potser sense saber-ho, estem lluitant contra la nit.

1 comentari:

AFP ha dit...

A luita é o único caminho para atingir os nossos direitos colectivos como povo diferenciados. Os Països Catalans e Galiza nom som Espanha, independência e socialismo!

A mim tamém ma dam mal de ventre os arquitectos dessa enteléquia chamada Espanha.