divendres, d’octubre 09, 2009

DE MILLET A ERC

Hi ha alguna cosa que n0 s'hagi dit sobre en Millet... segur! En tot cas sense entrar a sac en el tema que esquitza partits com CDC, PSC el PP o el difunt PI vull comentar una cosa: En Millet avui és una mena de boc expiatori però anem al tanto, més d'un dels qui l'acusen amb el dit també ho són de corruptes.
Ves si ara cremarem en Millet a la pira de les bones intencions i pensarem que en el panorama sòcio-polític principatí ja està tot arreglat, tot és transparent.
I parlant de coses estranyes... Per quin motiu ERC contracta la compayia Levantina de Seguridad per vigilar biblioteques i emblemàtics indrets de la nostra història? És públic i notori, el Diari de Tarragona en va fer portades, que aquesta companyia està vinculada a l'ultradreta més espanyola. Quin estrany vincle els uneix a aquest partit del tripartit?

5 comentaris:

Roger ha dit...

Com va dir el mateix conseller Tresserres en el seu moment: Levantina de Seguridad era la única empresa que es presentava al concurs públic per vigilar monuments i biblioteques a Tarragona.

D'on no n'hi ha no en pot rajar.

zel ha dit...

Anar remenant merda, sempre acaba sortint tot...i ja va bé!

Anònim ha dit...

正享除蟲服務項目:白蟻防治 跳蚤防治 蛀蟲 燻蒸防治 蟑螂防治 老鼠防治 蚊子防治 蒼蠅防治 螞蟻防治 蛾蚋防治 園藝防治
正享是專業的白蟻白蟻防治、除蟲專家,提供消除白蟻、白蟻防治、以及除蟲服務,只要您有惱人的白蟻困擾,找正享除蟲就對了。

Anònim ha dit...

正享除蟲服務項目:白蟻防治 跳蚤防治 蛀蟲 燻蒸防治 蟑螂防治 老鼠防治 蚊子防治 蒼蠅防治 螞蟻防治 蛾蚋防治 園藝防治
正享是專業的白蟻白蟻防治、除蟲專家,提供消除白蟻、白蟻防治、以及除蟲服務,只要您有惱人的白蟻困擾,找正享除蟲就對了。

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

hola zel i hola rotondo