dimecres, de juliol 21, 2010

CRIDA

Queda clar que dins del panorama polític ningú pot fer orelles sordres a aquesta proposta.

No espero res dels polítics, ho espero tot del poble. I si com a poble som capaços d'anar al davant els polítics seguiran.

Cal estar atents, i cal tenir clares dues coses, al meu parer. La independència ha d'anar vinculada a una millora de les condicions de vida del catalans (canvi de sistema) i a la territorialitat dels Països Catalans (unitat nacional).

Aquests dos eixos han de ser-hi presents en qualsevol iniciativa que ens vulgui deslliurar d'Espanya. És Espanya qui ens ha esquarterat la terra i qui ens ha fotut dins d'un capitalisme salvatge.

Dit això, que és important, desitjar molta sort als qui intenten trabar aquesta crida a la solidaritat independentista. Anirem veient com peten, tot i què com he dit abans confio ben poc en els polítics sempre seria benvinguda una sorpresa.

I parlant de sorpreses... que quedi clar que el neoliberalisme no ha estat gens saludable ni per al poble català ni per al poble espanyol, ni per a cap poble.

2 comentaris:

zel ha dit...

Ja hi he anat, ja els he visitat, i gairebé he signat, però...però...tinc dubtes, Tondo, molts dubtes, trobo que és una barreja estranya, no sé com explicar-ho...

Unknown ha dit...

Aquests dubtes són compartits, i saludables... molt saludables, especialment quan sento parlar el sala-Martín em venen tots de cop dels dubtes.... :-)