divendres, de setembre 17, 2010

LLUÍS SALVADÓ

Lluís Salvadó és el delegat del govern de la Genialitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre, fa el mateix què el flixanco Xavier Sabaté a Tarragona, però Salvadó no és del PSC, és d'ERC. És a dir... se suposa què l'home deu ser independentista, i que deu estar a favor de l'emancipació nacional dels Països Catalans.

És curiós aquesta manca d'implicació de molts líders amb càrrecs electes d'ERC amb els Països Catalans. L'un, el regidor d'ERC per Tarragona i diputat, què des del govern bipartit de l'Ajuntament de Tarragona fa venir per segon any consecutiu una vuelta a Espanya què l'alcalde Ballesteros rep amb una bandera espanyola on Tarragona hi és serigrafiat...

L'altre el Salvadó se n'alegra de què el govern espanyol vulgui instal·lar el cementir nuclear a Zara, al sud del país, apropet de la central nuclear de Cofrents.

Si creiem en els Països Catalans hem de tenir clar què ni a Ascó ni a Zarra, que es fotin el cementir nuclear a Madrid ja que aquí ningú va demanar les nuclears i ens han llastrat amb una corda al coll. No necessitem gestors, necessitem polítics que juntament amb el poble posin el seu gra de sorra per tal d'aconseguir la llibertat, i instal.lant cementiris nuclears a casa nostra no avancem gaire.