dissabte, de setembre 18, 2010

NI A ZARRA, NI A ASCÓ

De debò, no entenc l'alegria dels líders d'ERC pel fet de què el cementiri nuclear el vulguin posar a la localitat de Zarra. Zarra, a la Vall de Cofrents, és un dels municipis castellanoparlants del País Valencià, però malgrat no formar part de la nostra comunitat lingüística forma part dels Països Catalans.

Llavors no entenc per quins set sous els líders d'ERC se n'alegren de què el govern espanyol vulgui empudegar la nostra terra amb més merda, aquest cop radioactiva.

Als Països catalans ja hem de suportar dos centrals nuclears a Ascó, una a Vandellòs, una a Cofrents i una altra de tancada a Vandellòs. I és clar, com què som una colònia d'Espanya els de la metròpoli ens volen colgar de merda amb l'ajuda dels escolantes subalterns del regionalisme més nostrat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Les dues més puntuades, i a poca distància, han estat la valenciana i Ascó. Compte que només els separen 4 punts i ja han dit, des del govern espanyol, que no només serà una decisió tècnica. Encara la voldran entaforar a Ascó!

Anònim ha dit...

In theory I' d like to write like this too - taking time and real effort to make a good article... but what can I say... I procrastinate alot and never seem to get something done.