dissabte, de març 31, 2007

ZAFIRO TOURS: ADÉU AL SOMNI, ADÉU A LES VACANCES

Zafiro Tours és una agència de viatges que es defineix a si mateixa com a "lider nacional en franquicias". Desconec el tema -no us vull enganyar- però el que si que conec és que a Tarragona aquesta empresa pot haver comés una estafa i -en tot cas- és la líder local en mal rollo i manca d'atenció al client.

Els fets són els següents: Imagineu-vos que heu estat estalviant (i amb el preu de l'euro avui dia i els sous que corren això ja és una proesa) i heu aconseguit un raconet per tal de materialitzar un dels vostres somnis: veure en directe un partit de bàsquet de la NBA i retrobar-vos amb uns amics a la ciutat de Chicago, la tercera en importància dels Estats Units d'Amèrica.


Imagineu-vos també que l'agència de viatges amb quei heu confiat us ha venut (i per tant cobrat) uns bitllets d'avió que han resultat inexistents.


Això és el que els hi ha passat a dos tarragonins que avui dissabte havien de viatjar a Chicago per tal de trobar-se amb uns amics americans i poder anar a un partit de la NBA dels Chicago Bulls, fent així realitat un dels seus somnis pel qual portaven estalviant des de feia mesos i que -d'alguna manera- s'havia materialitzat en aquest preuat parell de tickets per poder veure en directe els Chicago Bulls.


A la darrera foto la parella -amb les maletes- mostrant la factura.


Zafiro Tours els va confirmar el seu vol el dia abans, però a l'aeroport d'El Prat la parella va assabentar-se de què l'agència Zafiro Tours no els havia comprat els bitllets d'avió, i que el suposat bitllet electrònic era un miratge, una fantasia: malgrat haver-lo pagat trinco trinco.
Ha estat del tot impossible contactar amb els professionals de Zafiro Tours doncs malgrat el cartell penjat a la porta informa de que l'oficina roman oberta, aquesta està tancada. Però no he volgut esperar per tal de penjar aquest post doncs penso que un fet similar ens pot passar a tots. Només imaginar-me que em podría passa a mi em poso dels nervis...
Imatges:

Andrés Nocioni (Chicago Bulls): NBAE/Getty Images
Logo NBA: Chicago Bulls Team Logo - ©Photofile
Zafiro Tours: Tondo Rotondo

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Compra a Zafiro Tours et sentiràs estafat!!!

Anònim ha dit...

Collons, com està el pati...no et pots fiar de re ni ningú!

(el veí)

Anònim ha dit...

Zafiro "turs" i viatja en somnis...

Anònim ha dit...

Si en casa te quieres quedar
con Zafiro Tours tienes que viajar.

Anònim ha dit...

No seria millor...

Si en casa te quieres quedar
a Zafiro Tours debes contratar.

Anònim ha dit...

És molt fort i indignant la incompetència que hi ha pèl món...!!!!només espero que donguin la cara, aquest de zafiro, i assumeixin el cost que tot plegat supossa...

Anònim ha dit...

zafiro tours: pretenent amb això de "zafiro" donar una imatge de prestigi i de lluent competència??? dons deslumbren amb la merderada que han fotut!!!

Anaïs ha dit...

És una gran putada el què els hi ha passat amb aquesta parella... jo els vull encoratjar a que no perdin l'esperança de recuperar els diners, ni que sigui una part, i més endavant tornar a fer el viatge frustrat per aquest estafadors incompetents!!! Molts ànims!!!

euria ha dit...

Com a mínim espero que hagin posat la denuncia a aquest robatori que han patit!!! Ja no és només perquè els hi tornin els calerons que tant costen de guanyar....i la seva il.lusió a fer tot això??... Quin morru!!!! grgrgrg en quin país vivim!!!

Unknown ha dit...

Sou lloures de fer comentaris anònims, però si us registreu doncs millor...

MeTis ha dit...

siran cabrons..ara, jo no em quedaria quieta aixo de debo. no hi ha dret de cap manera, no senyor..

salutacions

Verena Sánchez Doering ha dit...

uiii aca tambien sucede lo mismo, empresas de tour resultan una gran estafa para muchas personas que han juntado su dinero con mucho esfuerzo
los estafadores estan en todas partes
hace mucho tiempo que no te saludaba, he andado con muchas cosas pero no me olvido de los lindos amigos
te dejo muchos cariños y que sea un lindo domingo
besitos y mi abrazo


besos y sueños

Anònim ha dit...

Moltes gràcies pels comentaris... Ara que la pena no me la treu ningú.
Euria si que està denunciat... vam fer la denúncia sense haver dormit...
Demà ens encarem amb els "innombrables"

Anònim ha dit...

Zafiro Tours NUNCA MAIS.

euria ha dit...

Doncs el primer pas està fet, molts ànims pel que encara queda i endavant...que això no pot ser!!!

Unknown ha dit...

Per la meva banda us mantindré informats del desenllaç, doncs penso que ens hagués pogut passar a qualsevol de nosaltres...

Anònim ha dit...

Quins trons els zafiro tours!! malauradament, segur que hi ha moltes més agències per l'estil. I és que has d'estar en tot perquè no t'enredin amb res avui en dia!!
Gràcies per fer public això, sempre esta bé assabentar-se'n.

Anònim ha dit...

Aqui as agencias de viagens estão fechando por falta de aviões. É a crise do apagão. Mais um motivo provocado para desmoralizar o governo Lula.

Abs.

Anònim ha dit...

Per fi algú ha donat la cara!!!
Ens quedem sense vacances però sabem que ha estat culpa de ALITALIA i hem estat víctimes d'overbooking no podrem fer vacances ara però si més endavant... L'agència mediarà perquè ens paguin totes les despeses i un nou viatge més endavant...

Joana ha dit...

Noi quina mala sort ostres!.
Saps que una de les coses que em va quedar per fer als Estats units va ser veure un partit com aquest?.
Però era fora de temporada....

Mon ha dit...

ostres,ostres,ostres no se on anirem a parar, que robin a gent treballadora, es una vergonya,(de fet es una vergonya que robin a qualsevol classe social)
que? montem una campanya de desprestigui a Zafiro Tours desde el mon blocaire?

MeTis ha dit...

anims, segur que algo s'aconseguira¡

Anònim ha dit...

Ja no se que pensar... continuem sense viatge i sense res...

Anònim ha dit...

Jo ni "pet" vaig amb ZAFIRO !!! però em curo en salut x l´estiu...a l´agencia on fem el viatge he explicat l´experiència dels meus amics i CON CUIDADIN !!! de que ens passi xk ... els "pelo"...