dimecres, de juliol 04, 2007

SOCARRATS

Tocant al Club de Golf de Bonmont s'ha iniciat un espectacular i tràgic incendi, que ha saltat a la primera plana de l'actualitat doncs mig miler de persones han hagut de ser desallotjades i -d'altra banda- s'ha tallat la circulació del corredor mediterrani que connecta Barcelona amb València. L'incendi -tal i com posteja l'amic Talaia 43300- s'ha produït al voltant de les dues del migdia i està incidit greument a sobre del territori, de la terra... obrint pressumptament el pas a l'especulació.
No és el primer incendi que arrassa el terme de Mont-roig -poble sobradament conegut entre la comunitat blocaire gràcies a l'excel.lent treball de Món a La Garrofa de Mont-roig-. Ja fa una colla d'anys un incendi de grans dimensions va cremar amplis sectors del territori on anys després s'hi va instal.lar el club de golf.
Evidentment jo aquí no vull assenyalar culpables, ni establir paral.lelismes. El que vull és que a posteriori hi hagi un impecable i transparent control sobre les zones que ara estan sent devastades pel foc per tal de que de forma escrupulosa es replanti amb vegetació autòctona i no s'obri el camí a les empreses constructores modificant el Poum, etc, etc.

Fotografies extretes de Talaia 43300 i Telenotícies.

7 comentaris:

Neres ha dit...

Hey hola, ya me deja, no se que es pero tengo problemas para entrar a tu blog, tal vez es a la hora de ponerlo en castellano.

Bueno, saludos y gracias por el comentario.
Neres

Talaia 43300 ha dit...

Molt Guai la foto de dalt!
Je,je,je.

Està feta des de la muntanya de "Les Creus".

A disposar ...

Mon ha dit...

si es cert que ha esta provocat i això es demostra.... podem pensar en especulació o negoci inmobiliari. Donem temps al temps i espero que no tinguem rao aquesta vegada. per que si es aixi i encara estem plegant garrofes cibernetiques per aquest mon blocaire, senzillament ho denunciarem......

Unknown ha dit...

Neres,

Me alegro de que finalemnte el problema que impedia dejar comentarios se haya arreglado. Un saludo!

Talaia,

Molt bon seguiment. Ràbia i impotència és el que s'ha apoderat de mi arran d'aquest incendi...

Mon,

Tant de bo no hagi estat provocat. De totes maneres el primer que he pensat ha etsat amb l'incendi que hi va haver fa una pila d'anys a la zona on avui hi ha el golf. Avui el golf és un actiu de cara al turisme, per això s'hauria d'implicar en les tasques post-incendi doncs sembla que tenen recurssos econòmics.

Anònim ha dit...

I tenen aigua!

MeTis ha dit...

es el que te l'estiu ademes de la calor, els incendis.
imagines que son provocats?? ja siria tenir molt mala fe, encara que de les constructores no hi pot un esperar res.

salutacions

Maria Romeiras ha dit...

Há que ponderar o que andamos a fazer ao nosso planeta. Turismo, segurança, reflorestação, respeito pelo ambiente. É a nossa casa, ainda bem que falas dela e chamas a atenção com tanto carinho para os cuidados e os alertas que devemos ter. Um abraço.