dimecres, de juliol 18, 2007

L'HOME I L'ÓS

Ja ho diuen que els anuncis són lo millor de la televisió... Què us suggereix aquest vídeo?

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Millor dos sous que un
17.07.2007 ! 05.00h
bego
N’hi ha que no es tallen ni un pèl. És el cas de Begoña Floria, tinent d’alcalde de Societat de la Informació de Tarragona i, alhora, responsable de comunicació de la delegació del Govern en aquesta demarcació. I com que té dues feines, ha decidit cobrar els dos sous, malgrat que tot Tarragona en va ple i que el malestar és evident fins i tot en alguns sectors socialistes de la ciutat imperial.

Tot comptat i debatut, la Bego (com se la coneix a la ciutat) s’embutxaca 21.500 euros anuals per la seva dedicació a l’ajuntament tarragoní, uns calés que complementa amb els 43.864 euros que cobra de la Generalitat per fer de cap de comunicació de Xavier Sabaté (casualment el seu cap quan aquest darrer era conseller de Governació l’any passat). En total, 65.364 euros. Cal dir que, en cas de conflicte entre les dues administracions, la Bego ja ha dit que intentarà posar pau o passar desapercebuda per no haver de prendre partit.

Per cert, que el retorn de la Bego a Tarragona després del seu parèntesi barceloní ha caigut com una gerra d’aigua freda entre els periodistes de la demarcació. Segons ens expliquen, ha tingut moltes enganxades amb els professionals tarragonins i sempre es comenten àcidament les trucades que sol fer a les redaccions quan alguna informació no surt publicada al seu gust.

Unknown ha dit...

Velox,

Veig que t'interessa més la política local que els ossos amorosos... Doncs bé: Dividit el sou d'aquesta Sra. resulta que està cobrant 5.447 euros cada més: Jo també vull ser polític!

mossèn ha dit...

a rajoy ?????? salut

Sara ha dit...

Aquest vídeo és cutre, cutre, no?! ;-) Si pretén conscienciar-me de què no he de maltractar animals i he d'estimar més la natura, crec que els publicistes s'ho haguessin hagut de currar d'una altra manera. La veritat és que l'spot no m'interpel·la gens. Sisplau, si fa riure!

Unknown ha dit...

Aquí és on li trobo la gràcia, Sara. jejejejeje