dimarts, d’agost 28, 2007

THINKING BLOGGER AWARD: NOMINACIONS

Ja hi pensava, ja, en els Thinking blogger, i avui finalment vull compartir amb tots vosaltres -sense abandonar el màgic número set- les nominacions per a aquesta etiqueta, o aquest guardó: com vulgueu.
De fet li dec a la Joana, aquesta blocaire que és com una fada de les lletres, d'aquelles que viuen prop d'un nenúfar, i que aconsegueix transmetre des de la preciosa senzillesa tot un seguit d'històries i de paraules que relament enganxen. Doncs bé, aquí van els meus nominats i nominades. I podrien ser més...
D'altra banda, aviat donaré a conèixer les nominacions del "premio blog solidario"... Són com a medalles? Potser si... però jo entenc com una forma de fer taca d'oli, de fer un vincle i d'anar compartint, amunt i avall. Una història que la veig diferent és la dels "blog activista", que vaig nominar ahir, i a la que si volem li podem anar donant forma. De fet en Josep Maria ja n'ha proposat més.
And the "winners" are:

Tot és possible. Estem davant d'un blog jove però amb molta marxeta, que toca temes prou variats i -tot s'ha de dir- amb moltes coses m'hi he vist reflexat a nivell de gustos i concomitàncies. Ja vaig dedicar-li un post monogràfic, però ara he pensat que -si vol- pot compartir aquest banner.

Vida de juantxi. El Sr. Martínez el podem dfinir com un juantxi pensant. Què què és un juantxi? Mireu-ho a la Vikipèdia. Amb ell hi comparteixo l'interès per C.G. Jung, Vicent Andrés Estellés i com no podia ser d'una altra manera per la saga Star Wars... però sobretot m'agrada el bon rollo que irradia el seu blog, vaja: un dels seus blogs.

Deme algo. Segurament el blog amb més enginy del món, de la ma de Merucu i Karakola. Tot un punt de referència que connecta amb la meva vessat més friki... El primer blog a que vaig enganxar-me molt abans d'engegar el Connexions i que sense cap dubte va influir en la meva decissió de llençar-me a la blocosfera. Una de percebes!

Todo resplandece. Un bloc fet amb la seguretat de les coses ben fetes. Amb uns posts que a voltes t'arriben ben endins, a voltes et porten a passejar-te -a peu o en metro- amb una certa càrrega tel.lúrica d'aquelles que fa de ben portar. Un blog fet amb respecte i saviesa des del Xile més tendre.

Apatiamiento prosaico. Currymaedchen és una persona d'aquelles difícils d'etiquetar... però de fer quina utilitat te etiquetar? Ben poca. L'interessant es esperar a que torni de la pausa estiuenca i arrenqui un blog que sempre es planteja coses que normalment guardem ben endins, amb aquell regust irònic que gastem quan ens enfrontem a un suculent -i gegantí- plat de cuina alemanya.

Vist i no vist. Sovint l'Èuria li treu ferro a l'assumpte, però les seves reflexions de vegades són també les reflexions de comunes, però ella les comparteix, amant com és del debat i de la lliure expressió. Un espai d'aquells que aquest curs que engega pot arribar a donar molt de si si no deixa mai de lligar caps i plantejar-se coses.

La Xica. Un blog fresc, que va engegar el març d'enguany i que després d'uns moments de calma arrenca amb sentiment i molt bon rollo des de ben apropet de casa meva. Un blog amb formes cridaneres però eixerides, amb escaires arrodonits però amb colors que -post a post- combinen des de la modernor.
Aprofito per comentar-vos que he incorporat una mini-enquesta a la dreta, les vostres respostes m'ajudaran de cara a escollir temes dels propers posts. També més avall he intruduit uns vídeos, però si voleu una mica de tranquilitat deixeu-los per més endavant doncs són mogudets. Continuem en contacte!

Votam al TOP CATALÀ! click click click Votam al TOP CATALÀ!

12 comentaris:

Oscar Ramírez ha dit...

Tondo. Moltes gràcies per aquest gran detall (no pas petit com dius tu). Em pots explicar una mica més a fons que és aquesta nominació i em pots dir si ara puc penjar el logo, com el tens tu, al meu blog. Com va això. Moltes gràcies. Estic molt content de coneixer gent com tu i compartir.

Unknown ha dit...

Òscar,

El tema funciona així: Tu -si vols-pots penjar-te el logo doncs has estat nominat, i al teu torn pots nominar a més blogs.

En l'enllaç que hi ha en el post, just on hi diu Thinking B. Award faras cap a un post anetrior on hi ha una mica més de referència a aquesta història, iniciada per un turc.

Oscar Ramírez ha dit...

Ok. Moltes gràcies de nou per les explicacions i, sobretot, per pensar en el meu blog. Ens parlem.

Anònim ha dit...

Oooohhhh!!! m'ha fet especial il.lusió! Moltes gràcies Tondo, tot un detall :D

euria ha dit...

Moltes gràcies Tondo!!! I tant que intentaré anar pensant coses, i mirar d'entendre-les i fer alguna que altra reflexió. Sempre llegint altres blogs per anar aprenent coses ;p Bona tarda!

mossèn ha dit...

aixi sigui ... salut

Joana ha dit...

Aisss que em fas enrojolar!
Moltes gràcies per aquests deures tan ben fets!
Felicitats als nominats.He anant llegint-los silenciosament.No donc l'abast! ;)
Com sempre, un plaer, veure el meu nom als teus posts.
Una abraçada!

Jobove - Reus ha dit...

enhorabona al nominats, segur que s'ho mereixen

Ulysses Dutra ha dit...

Olá!

Muito honrado pela indicação, fico contente em conhecer seu blog.

Um grande abraço

zel ha dit...

Tondo, tondo, el món va mooolt malament, diga'm, es pot bloquefar un blog? Acabo d'entrar a Així ho penso (ht...aixihopenso.bl.....)ja m'entens, i a través del darrer post he anat a llegir un article del tal Pío Moa i de retruc al seu blog. Collons, òstia, no tinc prou renecs, estic més que emprenyada, si pots, fes-hi un tomb, salut!

Unknown ha dit...

Zel,

La millor manera de bloquejar un blog és senzillament ignorar-lo.

Sobre el senyor que anomenes, doncs segons el meu pare empra arguments de la dreta extrema i de fet és un dels "intel.lectuals" orgànics del búnquer espanyol que tant ens estima als catalans i catalanes.

Unknown ha dit...

Ah!

I gràcies a tots vosaltres per les amables paraules: sou uns cracks de la tecla -o sigui, del teclat- Jjejejeje