dimecres, de gener 16, 2008

PASSAR DE LA TECLA AL CARRER

Per tercer cop s'ha dut a terme a Tarragona un acte de protesta davant de la seu del PSC del carrer Ramon i Cajal, en el qual un grapat d'activistes van lliurar un document esperonant els polítics que ens governen a posar punt i final als maltractes d'animals i en especial a les curses de braus.

Potser caldria haver-se deixat de referències estatals i contextualitzar més en les curses de braus que s'organitzen a Tarragona, en un espai ara en remodelació que permetrà fer toros si plou. Com ja us he comentat en alguns posts anteriors la plaça de braus de Tarragona és pública, propietat de la Diputació presidida Josep Poblet i és l'Ajuntament presidit per l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros el qui autoritza les curses de braus.

Vaig fer arribar una pregunta sobre el tema a en Ballesteros, que amablement me la va contestar en un vídeo tirant -això sí- pilotes fora.
Pel que fa a l'acte de protesta comentar que es du a terme de forma periòdica i que és una petita mostra de què cada cop hi ha més persones descontentes amb la política immobilista que permet torturar els toros, televisant la matança si cal.

2 comentaris:

mossèn ha dit...

bo, molt bo, boníssim !!! ... salut

Mon ha dit...

Eps i les vaquilles de Miami Playa per Sant Jaume? i vivim al segle XXI... quins collons!