dimarts, de juliol 29, 2008

ESPORT CONTRA NATURA

He rebut un missatge, d'aquests que boten i reboten... i que parla d'una concentració el dimecres al migdia per demanar que no es destrueixi la Platja Llarga, aquest cop amb nous projectes sota l'excusa dels jocs del Mediterrani, als quals opta Tarragona.

El motiu? Dimecres ve a Tarragona una d'aquestes persones que pot fer decantar la balança a favor d'això de Tarragona 2017... La del 2016 la dónen per perduda!

No tinc molta informació ni sobre aquesta candidatura ni sobre la concentració, però he decidit compartir-ho amb valtrus, que potser en tingueu més -d'informació-, o de temps...

El missatge és aquest, no l'he editat, el copio i enganxo a lo "cutre":

DEMÀ 30/7/08. A LES 12
A LA PORTA DE L'AJUNTAMENT DE TARRAGONA,
CONCENTRACIÓ URGENT

*"JOCS del MEDITERRANI: NO a la PLATJA LLARGA"

*Hola des de la "Plataforma Salvem la Platja Llarga, cala Fonda (Waikiki) iRocaplana"!(com veieu hem tornat a ampliar una mica el nom de la plataforma:el bosc de la Marquesa, continuació de la Platja Llarga,s'ha de salvar també, encara amb més raó per què és encara més natural) Aquest dimecres ve a TGN un alt dirigent del comitè organitzador dels Jocsdel Mediterraniper considerar la candidatura de la ciutat a aquests jocs.Volem que sàpiguen que poden tenir problemes si pensen a posar el granCentre aquàtic que volen construir al costat de la Platja Llarga.Per què no ho fan al costat de l'Arrabassada, o millor encara,al lloc on està la lletja edificació de la platja del Miracle,aprofitant la gran base de ciment que els va costar més de 10 vegades elpressupostat?De passada complirien el que es va dir en període electoral: que esderruiria si guanyaven les eleccions. Així que *farem lliurament a l'Ajuntament d'un estudi que hem confeccionatsobre els**"VALORS NATURALS i SOCIALS de la PLATJA LLARGA i els seus voltants"* ***a les 12 a la porta de l'Ajuntament de Tarragona*per tal que ho facin arribar a aquest alt càrrec com a argumentació de lanecessitat de preservar aquests indrets.Hem fet una pancarta que posa:***"JOCS del MEDITERRANI: NO a la PLATJA LLARGA" ** *Igual ens dóna temps a fer una altra que posi:*"RESPECTEU el PAISATGE del Bosc de la Marquesa NO al CAMÍ de RONDA projectat"*i així aprofitem la foto si aconsegum que vinguin els mitjans decomunicació. Per descomptat que quanta més gent siguem pel lliurament del llibre, moltmillor,així que no deixeu de venir tots i totes les que pugueu, dir-lo a amistats,famíliars...remaileeu el que pugueu..... truqueu.... *Bon estiu, gràcies pel vostre suport!!*

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Soc amic d'un dels membres de la Junta de Tarragona 2017 i m'ha asegurat mil per mil que en cap moment s'han plantejat fer res a la platja llarga, que aquesta va ser una noticia que es va treure el Diari de Tarragona de la maniga i que ningú de la plataforma s'ha dirigit a ells per tal d'aclarir el tema. Però volen montar un boicot a la visita d'aquest senyor del COE...massa mala llet i massa tarragonisme de pa sucat amb oli.

zel ha dit...

Doncs molt bé, Tondo, jo vaig llegir-ne un reportatge al tottarragona, i en vaig veure unes fotos, i, tot i que sóc lluny, em sembla que és una lluita que val la pena.

Tot el meu suport!
Petons!

Cèlia ha dit...

A l'hivern és bonic de passejar-s'hi, té encara l'encant del "quasi" verge fins al bosc de la marquesa... i tanta gent que ho gaudeix!

Salvador Guinart ha dit...

Si ens haguéssin trucat, els haguéssim rebuts encantats i els hi haguéssim explicat que allà no hi va res de res. És més, en aquests temes d'ubicacions d'equipaments, no podem dir res per que no ens correspon a nosaltres. Però no, tirem pel dret i au!, embolica que fa fort.
El Sr. Alejandro Blanco, ens va trucar 3 o 4 dies abans per anul·lar la visita ja que havia de viatjar a Pekin. Però no, tampoc preguntem res ni diem res. Tirem pel dret, amb pancarta inclosa, i, saps què?, com que no ha vingut, diem que ha estat per nosaltres...i es que som bons!
Patètic.

Unknown ha dit...

Bon comentari, Salvador.

És necessari una mica més de formalisme dins dels moviments reivindicatius, i això n'és un exemple.

Salvador Guinart ha dit...

Gràcies Tondo, gràcies...