dimecres, de juliol 30, 2008

EXTREMADURA ATACA

El sentit de l'humor d'alguns és d'encefalograma pla... Podem tenir una opinió política o no podem tenir-la, però penso que a ningú no se li escapa que penjar una imatge no et converteix en el seu autor. Però vaja...

Maria Dolores Pallero és la vice-presidenta de la Junta d'Extremadura i acaba de fer públic que la Junta d'Extremadura emprendrà accions legals contra el blocaire Lluís Sunyé pel fet d'haver penjat al seu blog la imatge que acompanya aquest post. Per Pallero aquesta foto -que ja ha converit en campaña- "es un insulto a los extremeños, a la dignidad de esta tierra". En Sunyé ha comés un cúmul d'errors fatals... És català, és digne, és coherent i te sentit de l'humor. Però no és l'autor de la foto de marres... Però tant se val... la Junta d'Extremadura i els seus altaveus l'assenyalen perquè és regidor de Torredembarra. O sigui, polític.
Personalment no m'agrada massa el muntatge, però si més no el trobo divertit. No com d'altres procedents de les Espanyes que són directament criminals. Però el búnquer cavernícola de la caspa no pensa el mateix, ho te clar. Cal denunciar, és un insult i bla, bla, bla... Ells tenen tots els mecanismes, naltrus res. I si no que li ho diguin a un altre blocaire tarragoní d'aquests que és dedica a la política, en Jaume renyer, que està rebent amenaces de mort... a casa seva.
Ells mil mitjans de comunicació, naltrus ben pocs.

10 comentaris:

Cèlia ha dit...

Com es poden posar amb aquestes "tonteries" i no arreglar els problemes de veritat? Com poden fer perdre temps i diners a la justícia amb aquestes coses i no amb els problemes de veritat? Vols dir que no és una broma? Hi ha moltes coses que estan passant que arriben a l'absurd!

Unknown ha dit...

La pàgina oficial de la Junta de extremadura: http://www.juntaaldia.es/

oferia aquest matí la notícia de les accions legals. Ara fa una estona no hi he pogut accedir... Potser l'han desconnectat? Està saturada?...

No van amb bromes aquesta gent, pensa que Pizarro i tota aquesta patuleia provenen d'allí.

Pobre poble extremeny!

Unknown ha dit...

I coincidint amb l'impossible accés a la web oficial de la Junta el blog del polèmic regidor publica una entrada demant disculpes i ha retirat la foto de marres.

Òstres... bloguerisme d'investigació, tu! Me n'adono ha que m'he avançat al Diari de Tarragona en aquest tema... penjava aquest post a les 14:26 fruit de webejar i blogejar per aquí i allà i l'edició digital del diari tarragoní, a les 16:33 es fa ressò d'una nota d'EFE procedent de Mérida, ciutat amb vincles arqueològics amb Tarragona.

La nota del diari és:

El Gobierno extremeño tomará medidas legales contra el concejal de ICV-EUiA de Torredembarra (Tarragona), Lluís Suñé, que en su blog personal se mofa de Extremadura con la imagen de una supuesta campaña de apadrinamiento internacional bajo el lema "Apadrina a un niño extremeño por 1.000 euros al mes".

La vicepresidenta primera de la Junta, Dolores Pallero, ha hecho este anuncio en una rueda de prensa como respuesta a la publicación digital de Lluís Suñé, en la que aparece una fotografía de dos niños semidesnudos y sucios con el título "Extremadura needs you" ("Extremadura te necesita"). En la ilustración, se puede leer además, en catalán, "Un 8,7 por ciento del PIB catalán NO ES SUFICIENTE".

La Junta de Extremadura solicitará además a la Generalitat de Cataluña que se pronuncie al respecto y que condene este tipo de actuaciones. Pallero ha asegurado que en el montaje del cartel aparece el nombre de Extremadura y su bandera oficial, por lo que los servicios jurídicos del gobierno regional trasladarán la imagen a la fiscalía por si estos hechos pudieran ser constitutivos de delito. Asimismo, ha calificado al concejal independentista catalán de "analfabeto", que desconoce Extremadura, y ha apuntado que este tipo de hechos son fruto de la ignorancia y los "enormes tópicos" que acompañan históricamente a la región y sus gentes. La vicepresidenta primera de la Junta de Extremadura ha considerado la campaña de Suñé como un "insulto" a los extremeños y a la dignidad de su tierra, por lo que ha condenado "enérgicamente" las manifestaciones ideológicas que vierte el concejal, "al margen de las ideas que defienda cada uno, que son muy respetables".


Por último, ha añadido que no se permitirán los insultos a Extremadura ni a los extremeños, y que la publicación del catalán "denigra" la imagen de éstos.

Anònim ha dit...

Me parece paradojico que en tu blog publiques esta farsa sobre extremadura, junto a la detención de uno de los mayores asesinos nacioanistas conocidos. ¿Piensas, como el, en una raza diferente? y por terminar ¿crees que los metodos que utilizó serian correctos para conseguir la independencia? Es para seguir votandote ó no.

MeTis ha dit...

ja mateix no podrem escriure res.

Unknown ha dit...

Anònim... el misteri al teu interrogant té una ràpida resposta:

-El nacionalisme serbi és expansiu i totalitari. I la història n'és un desgraciat exemple: de mort i misèria humana. Un nacionalisme que -salvant distàncies- s'acosta força al nacionalisme espanyol (quan va trigar Espanya a reconèixer Kosovo?).

-L'independentisme català en canvi és defensiu respecte a les agressions que pateix la llengua, cultura i nació catalanes.

-OFENSIU versus DEFENSIU

Anònim ha dit...

En algunos paises con menos de esto ya se habria montado una guerra,es vergonzoso que un politico o concejal haga esto,espero que el ayuntamiento de torredembarra lo cese.Personas asi solo hacen daño y me parece logico que la junta de extremadura pida su "cabeza"
se la ha ganado con creces el idiota

Anònim ha dit...

Luis suñé nacionalista te podrias juntar con karadzic al fin y al cabo sois de la misma calaña

Anònim ha dit...

Com tu anònim... nacionalista spanish de pandereta i sang coagulada.

Anònim ha dit...

no soy nacionalista como vosotros polaco al fin y al cabo solbes os va a quitar todo lo q pueda....jajajaj¡mejor ser español que no un nacionalista radical al fi y al cabo sois unos perdedores;lo llevais en la sangre