dilluns, d’octubre 20, 2008

CAIXA FÒRUM A TARRAGONA

Posats a parlar de "La Caixa" m'estimo més escollir una il.lustració que m'agradi que no la típica i tòpica estrella mironiana blava...

Dit això comentar-vos que avui m'he decepcionat una mica. De tots és sabut que l'obra social de "La Caixa" supera les activitats organitzades per la pròpia Àrea de Cultura de l'Ajuntament, si de qualiat parlem. I la veritat que el monstre financer català dediqui les morralles dels seus beneficis a temes cultiurals i socials ho trobo fantàstic.
Donc bé... l'altre dia vaig llegir no se a on que a Tarragona hi hauría un "Caixa Fòrum"... I vaig pensar que era precisament això: fantàstic. Poder beneficiar-nos de les activitats del centre cultural i del nou Caixa Fòrum...
Avui, però m'ha quedat clar que tot plegat sembla que és un canvi de rètol doncs uns treballadors estaven penjant el rètol de "Caixa Forum" a l'edifici del carrer Colom, fins fa poc anomenat Centre Social i Cultural de "La Caixa".

Bé, ells sabran que fan amb els nostres diners.

2 comentaris:

merike ha dit...

La teva quadre sembla que sigui una imatge de jugend. Potser l'home txec Alfons Mucha feia aquest dibuix? Very nice. De bancs que no tinc bo res per dir.
Bona nit!

Jesús M. Tibau ha dit...

potser només es tracta d'un tema de reciclatge. Esperem que no.