dijous, de gener 08, 2009

LA GUÀRDIA URBANA DE TARRAGONA

Volia posar una foto del Pinocho en aquest post, però al final he pensat... fem-ho més seriós!
És urgent, és important, per la salut democràtica què en Carles Castilo, regidor responsable de la Guàrdia Urbana, desautortzi l'actitud malaltissa d'alguns del membres d'aquest cos que han agredit físicament, en el més pur estil pinochetista, a persones que de forma pacífica estaven realitzant una performance a la Rambla Nova.
Cal l'expulsió del cos dels urbanos dels qui han protagonitzat les escenes de violència i de qui ho ha ordenat. La Guàrdia Urbana ha de ser una policía del poble, de proximitat: no una eina repressora dels moviments socials. Cal que els urbanos vetllin per la seguretat, impedint els casos de violència gratuïta a Torreforta, impedint robatoris, violència de gènere, etc: no actuant com a policía política que utilitza quant li convé l'ordenança de "civisme"(sic).
És indignant que a més d'atonyinar es dignin a enviar a la premsa un comunicat farcit d e mentides i enganys per tal de MANIPULAR l'opinió pública de Tarragona. Els repsonsables municipals han d'actuar per bé de la democràcia.
I en Ballesteros i De los Rios, els dos màxims representants del PSC i ERC al consistori, l'un alcalde, l'altre tinent d'alcalde han d'actuar ja. Alguna cosa deu opinar el PSC i ERC sobre el tema, no?
De què serveix un govern de progrès a l'Ajuntament si no es depuren responsabilitats i s'expulsa els urbanos agressors, qui ho ha ordenat i -posats a fer- qui ha redactat el comunicat de premsa mentider?
Ja no ens alimenten molles, volem el pa sencer.
Informació i comunicat manipulador dels urbanos a Tot Tarragona.

Notícia a TV3, guaiteu la part final.