dimecres, de març 18, 2009

JUANITU SAURA

Mentre en Tomàs està ja pel 28 dia de vaga de fam, el govern tripartit s'està cobrint de glòria: bastonada va, bastonada ve.

Joan Saura un cop més ha enviat els Mossos d'Esquadra, la seva policía, a reprimir. Ara els afortunats són els estudiants.
L'home deu estar content ja que es dedica a reprimir tot allò que existeix a l'esquerra dels partits ERC i ICV: ocupes, feministes, independentistes, ecologistes i tantes i tantes persones que amb raó o no volen un futur diferent. Per això Saura acaba d'enviar a la presó Enric Duran, el Robin Hood català. En canvi els fatxes violents no van tindre cap problema per passejar-se pels carrers de Tarragona el passat 12 d'octubre.

I mentrestant Huguet, el conseller d'Universitats, vell progre com Saura, se n'ocupa de dur a terme una política de porta tancada, que exclou qualsevol possibilitat de diàleg per tal d'aconseguir una universitat pública que no tanqui la porta als qui no ens podem permetre desembutxacar milions -en plural- de les antigues pessetes per formar-nos.

7 comentaris:

Josep M. ha dit...

Acabes de resumir les meves últimes tres entrades. XD

Josep M. ha dit...

Vaig actualitzant segons m'arriba la informació. Si no fos per internet i els bloggers d'això no se'n sabria més de la missa a la meitat.

toni ha dit...

Enhorabona pel blog,
salutacions des de Torredembarra!

http://www.toni-contrainfo-baixgaia.blogspot.com/

ddriver ha dit...

putu hippie

Anònim ha dit...

Ja fa temps que penso, i o dic, que l’actitud dels mossos i de les policies municipals, es de repressió, contra qualsevol queixa que vagi contra les decisions dels governs. Estic segur, que estan preparant als cossos policials, pel que pugui passar quan esclati tot el que vindrà d’aquí a poc temps quan s’acabi l’atur per milers de persones, tot i així, un impresentable com el Saura, no hagués tingut que estar mai en un lloc de tanta responsabilitat, es un veritable incompetent i els demés, tots, (CIU i PP inclòs), no li van massa a darrera.

Anònim ha dit...

Es veritat, un altre anònim, jo també crec que els diferents governs, estan preparant cossos de xoc, perquè les persones, estem acostumades a seguir un ordre establert, però, quan no tenim per donar de menjar a les nostres famílies, i a més, ens crivellen a impostos i sancions, perquè els que estan al front de les administracions, no volen deixar de donar-se la bona vida, petem, i quan es peta ja no es mira prim, surts al carrer a demanar solucions i per això els cossos de seguretat, han d’apallissar al que s’insubordina, ja veurem com acaba tot això. Jo no ho veig gens be. I per descomptat, dimissió de Saura, Maragall, i una llarga llista d’incompetents.

Anònim ha dit...

El Saura, i tots els governants en general, apliquen la frase que va dir el Giulio Andreotti:
“GOVERNAR, NO CONSISTEIX EN RESOLDRE PROBLEMES, SINÓ, EN FER CALLAR A QUI ENS ELS PLANTEGEN”.