dijous, de maig 20, 2010

CARME MALKOVICH

Sobre el dineral que l'Ajuntament de Tarragona ha desembutxacat per tal de llogar l'artista John Malkovich se n'ha parlat molt.

En tot cas bravo per l'artista, que ha sabut passar el rasclet amb art per la nostra ciutat i embutxacar-se molts millionets de les antigues pessetes a canvi d'actuar al Teatret Metropol.

I en tot cas xiulets pels nostres polítics que perden bous i esquelles per tal de retratar-se al costat de gent famosa pagant la gent.

I parlant de xiulets, diuen que avui dijous a les nou del vespre hi haurà xiulets per enfotre-se'n una mica d'aquesta doble moral que per una banda diu que cal estalviar i retallar, sobretot retallar, i per l'altra llença la casa per la finestra.

Per cert... algú se n'en recorda de l'Al Gore?

Nota: Des d'aquest blog demanem la dimissió de la regidora de Cultura, Carme Crespo, per com s'ha gastat els nostres diners en l'afer Malkovich, encara que som conscients de què no servirà de res que li demanem res a la nostra regidora.

5 comentaris:

Roxi ha dit...

Pucha los políticos son siempre así dicen una cosa y hacen otra. Vociferan que hay que ahorrar y se gastan dinerales en cosas que nadie comprende.
Bien por Malkovich que se lleva su billetón pa la casa, pero imagino estarán molestos ustedes, si tienen otras cosas prioritarias que resolver.
Lo bueno es que planteas tu molestia, tu desacuerdo.
De Malkovich yo solo vi una película escrita por Charlie Kauffman que se llamaba ¿Quién quiere ser Jhon Malkovich, que era delirante a morir, pero buenísima. Te la recomiendo para que te rías un rato y pases el mal momento
Abrazo grande !

Anònim ha dit...

runescape Top 100 Servers Private Server

Anònim ha dit...

情趣商品,情趣精品,情趣用品,威而柔,吊帶襪,情人趣味,情趣,情色,色情,自慰套,情色遊戲,

SM,情人趣味用品,愛情,情人趣味用品液,一夜情,潤滑液,情色自拍,性愛,飛機杯,同志,

色遊戲,按摩棒,色情網站,性交,性行為,愛愛,跳蛋,性感睡衣,充氣娃娃,角色扮演,

做愛,作愛,網愛,視訊,性愛,G點,正妹,走光,自拍,露點,熟女,

夜店,汽車旅館,情人趣味用品轉,情人趣味用品娃,情人趣味用品轉珠,外遇,趣味用品,sex,無碼,GAY,

情人趣味用品珠

Anònim ha dit...

情人趣味用品店,情人趣味用品控制,情趣用品坊,情趣用品店,情趣用品網站,免費影片,高潮,網路購物,情去商品,

性感,情趣用品專賣店,情趣禮物,情人節,跳蛋情人趣味,跳蛋情人,跳蛋影片,跳蛋變頻,跳蛋調情,

按摩情人趣味,按摩器,按摩椅,按摩半套,按摩全套,按摩精油,吊帶襪影片,自衛方法,自衛棒,

自慰器專賣店,自衛器,自衛杯,自慰器,自慰杯,吊帶襪美女,自慰棒,潤滑情人趣味,潤滑油,

潤滑劑,潤滑液用品,充氣情人趣味,充氣玩具,角色情人趣味,角色扮演遊戲,角色扮演服裝,震動情人趣味,

震動保險套

JOSEP M. ha dit...

Me agradaria poder saber quins "beneficis" s'han emportat els de l’ajuntament per la contractació d’aquest artista.