dijous, de maig 20, 2010

CARME MALKOVICH

Sobre el dineral que l'Ajuntament de Tarragona ha desembutxacat per tal de llogar l'artista John Malkovich se n'ha parlat molt.

En tot cas bravo per l'artista, que ha sabut passar el rasclet amb art per la nostra ciutat i embutxacar-se molts millionets de les antigues pessetes a canvi d'actuar al Teatret Metropol.

I en tot cas xiulets pels nostres polítics que perden bous i esquelles per tal de retratar-se al costat de gent famosa pagant la gent.

I parlant de xiulets, diuen que avui dijous a les nou del vespre hi haurà xiulets per enfotre-se'n una mica d'aquesta doble moral que per una banda diu que cal estalviar i retallar, sobretot retallar, i per l'altra llença la casa per la finestra.

Per cert... algú se n'en recorda de l'Al Gore?

Nota: Des d'aquest blog demanem la dimissió de la regidora de Cultura, Carme Crespo, per com s'ha gastat els nostres diners en l'afer Malkovich, encara que som conscients de què no servirà de res que li demanem res a la nostra regidora.

3 comentaris:

Roxi ha dit...

Pucha los políticos son siempre así dicen una cosa y hacen otra. Vociferan que hay que ahorrar y se gastan dinerales en cosas que nadie comprende.
Bien por Malkovich que se lleva su billetón pa la casa, pero imagino estarán molestos ustedes, si tienen otras cosas prioritarias que resolver.
Lo bueno es que planteas tu molestia, tu desacuerdo.
De Malkovich yo solo vi una película escrita por Charlie Kauffman que se llamaba ¿Quién quiere ser Jhon Malkovich, que era delirante a morir, pero buenísima. Te la recomiendo para que te rías un rato y pases el mal momento
Abrazo grande !

Anònim ha dit...

runescape Top 100 Servers Private Server

JOSEP M. ha dit...

Me agradaria poder saber quins "beneficis" s'han emportat els de l’ajuntament per la contractació d’aquest artista.