divendres, de maig 29, 2009

ABRAÇADA ROTONDA

El 3 de novembre de 2006 vaig començar l'aventura d'aquest blog... i poquet a poquet hem anat seguint rampells i espurnes, camins trillats i dreceres complicades... amb posts senzills -els més- i d'altres més treballats.

El 3 de novembre de 2006 us parlava de cinema, avui postejo proclames incediàries més sovint.

Però us estimo, i entre tots i totes anirem recollint les molletes de pa, com formigues, per tal de tenir el rebost a punt quan arribi el fred.

Una abraçada ben rotonda :-)

dijous, de maig 28, 2009

SI ELL VA, NALTRUS TORNEM :-)


M'agrada, i mooolt aquest vídeo. Hem recorda a aquell del "be wather my friend", però ara el contingut és més concret, no tant filosòfic, no? Si Rubalcaba va, naltrus tornem.

És curios com avança aquesta campanya electoral al desprestigiat Parlament Europeu: Els grans partits es reparteixen els espais a ràdio i televisió, utilitzen els seus diaris i vinga. I mentrestant opcions com Iniciativa Internacionalista reben un abocament de merda per part de persones com Rubalcaba i d'ignorància per part d'altres.

dimecres, de maig 27, 2009

Gol ! Gooooooool !!

Copa, lliga i Champions....

L'alegria va més enllà del futbol i envaeix carrers i places dels Països Catalans.

Els mossos del Saura esmolen les eines per començar a fer les pràctiques d'hostiar el personal.

I gooooooooooool........... golllllllllllllllll !!

GOOOOL !

En les darreres eleccions espanyoles el PSC va utilitzar un lema clar: "Una altra Espanya és possible". Tant clar, com s'ha vist que amb ZP tot ha continuat igual que amb l'Aznar.

Tarragona s'ha afegit als centenars de pobles i ciutats on s'ha presentat la candidatura cosmica, Iniciativa Internacionalista.

Si CiU i ERC es presenten conjuntament amb d'altres partits de l'estat espanyol... per maquillar l'estat espanyol; perquè no l'esquerra transformadora de debò no pot presentar-se agermanada per trencar Espanya i fer resorgir les nacions que encara estan pitjor que nosaltres?

D'això se'n diu solidaritat entre els pobles, i Tarragona ja surt al mapa d'un cor que comença a bategar malgrat Rubalcaba l'hagi volgut matar, il·legalitzar dient animalades.

Foto: Tot Tarragona

LA CAMPANYA MÉS BARATA: INICIATIVA INTERNACIONALISTA

Iniciatva Internacionalista té moltes possibilitats d'entrar al Parlament Europeu, i sobta que a diferència dels grans partits aquesta candidatura fa la feina des de la base, amb poca pasta i molta il·lusió.

Estan difonent aquest text i demanant ajuda per donar-se a conéixer:

Aquí tens unes quantes idees i propostes per fer campanya. Aquesta és una llista oberta i permanent construcció: crea, difon, imagina, repòn, actua!

1. Fes que corri la veu: envia SMS, correus electrònics, parla amb els teus companyes de feina, amigues, veïnes i família, utilitza el boca orella i el boca a boca si és necessari i en tens la oportunitat.

2. Difon la idea: publicita els actes de campanya al teu bloc, Facebook, Twiter, cartellera, llistes de distribució. Envia el manifest, material decampanya o aquest mateix manual.

3. Escriu, pensa, actua: escriu cartes als diaris, comentaris a les pàgines web, entrades al teu bloc particular, frases al lavabo del bar, etc.

4. Practica el "ferrading": Enganxa cartells al casal del teu municipi, a la botiga del barri, a la cartellera electoral de baix a la cantonada. Disposes de material de campanya (cartells i adhesius) al Casal Despertaferro de Reus i al Casal La Sageta de Foc de Tarragona. Passa a recollir-lo i fes que corri la veu.5. Practica el ciber activisme: Tens a disposició baners dinàmics per la teva web, vídeos, etc.


6. Participa als actes de campanya organitzats al Camp

Dilluns 1 de juny / 8 del vespre / Teatre Bravium de ReusPresentació de la llista d'Iniciativa Internacionalista i el grup de suport de ReusAmb la intervenció de José Estrada, cap de llista del Camp, Héctor Álvarez, coordinador del Camp i membres del grup de suport de Reus.

Dijous 4 de juny / 2/4 de 8 del vespre / TarragonaActe central de la campanya d'Iniciativa Internacionalista al CampAmb la intevenció de Josep Garganté, cap de llista dels Països Catalans, José Estrada, cap de llista del Camp i un membre del grup de suport del Camp.
Foto: Racó Català.


Castiga'ls amb el teu vot! Vota Iniciativa Internacionalista!Bona campanya!Grup de Suport a Iniciativa Internacionalista del CampContacta amb el grup de suport a l'adreça iniciativainternacionalista@pobleviu.cat

MONTILLA

Aquests dies de campanya electoral dedico molts posts a temes polítics. Si us parlava de Berlusconi, avui m'ho faig amb el Montilla, el president de la Genialitat de Dalt.

Però no he trobat vídeos xulos... només els del Polònia.

dilluns, de maig 25, 2009

diumenge, de maig 24, 2009

GRATAR-SE EL NAS

Sense comentaris... només unes rialles, clar.

QUATRE EURODIPUTATS

Clicant aquí podeu enllaçar amb èl document oficial en el qual l'eurodiputat Raül Romeva, del partit de Joan Saura, declara sobre els seus interessos econòmics. No he anat revisant les declaracions de la resta d'eurodiputats catalans... Aquí va el de Vidal Quadras i el dels Martí Grau i de Raimon Obiols.

No n'he guaitat mé, però trobo molt curiós que només Vidal-Quadras declari alguna cosa... la resta: Net de calaix.

dissabte, de maig 23, 2009

BONO 10

El PP i CiU han defensat a l'Ajuntament de Tarragona la no desaparició del sofert Bono-10 dels autobusos municipals. La iniciativa va sorgir de les files populars i rebé el suport convergent. Es tracta d'una iniciativa totalemnt lògica i raonable que ha estat votada en contra pel bipartit municipal: PSC i ERC, que enguany s'està cobrint de glòria amb la pujada de preus dels autobusos, tot plegat per després gastar-se els diners instal·lant-hi càmeres de vídeo-vigilància de 360 graus: el darrer crit del pijo-progressisme.

El Bono-10 era un títol molt popular que precisament en temps de crisi ha estat finiquitat i ara qui vulgui agafar el bus o es rasca la butxaca pagant l'exhorbitat bitllet senzill o es veu obligat a entrar en la fira d'abonaments, que sempre et condueixen al mateix final: pagar més.

Cal dir-ho: Bravo per aquesta iniciativa de l'oposició municipal.
Imatge extreta de Vox Populi Tarraconensis, corresponent a un Bono-20, que també han eliminat.

LA DONOTA

Les formes canvien, i molt... però en lo fonamental el feixisme pur i dur que representa aquesta dona té força connexió amb allò que representen alguns dels ministres que avui dia governen, com el senyor Rubalcaba, qui en un clar gest antidemoicràtic es dedica a criminalitzar qualsevol persona o idea que no opini el que marca el sistema, el seu sistema. Persones com Rubalcaba a la pràctica defensen la mateixa idea d'espanya per la que aquesta surrealista dona s'esgargamella.

divendres, de maig 22, 2009

EL DIMONI BANYUT

Com que pel moment no els hi ha sortit bé això d'ilegalitzar Iniciativa Internacionalista, l'estratègia és no deixar-los sortir als mass media a no ser que sigui per ser equiparats al dimoni banyut, com ha fet la vice-presidenta del govern espanyol.



Lo més fort -trobo- és què mitjans com L'Avui es presten a matxacar i desprestigiar aquesta formació política, titllant-la "d'abertzale", quan saben què II és molt més, va més enllà del que ells voldrien i a més defensa la pau entre els pobles, no la guerra. I vinga, embolica que fa fort, l'Avui anant enverinat l'opinió pública... reproduint els dictats del govern espanyol.
Foto: EFE, extreta de Público.

dijous, de maig 21, 2009

SI TU NO HI VAS...


















He rebut aquesta imatge i m'ha fet patxoca... Cada cop que hi ha eleccions sembla una cursa a veure qui és més progre, a veure qui pot aturar el PP.

I total, tots són iguals: venedors de fum. A partir d'aquí podem comprar fum gris, fum blanc, fum negre... o respirar aire fresc. Una mica d'aquest aire fresc l'aportava un nou partit que ha estat il·legalitzat "ipso facto" ja que tenia possibilitats d'esgarrapar un escó: Iniciativa Internacionalista, pel que fins-i-tot un premi Nobel de la pau ha mediat. Això és democràcia, diuen.
I mentrestant, intentant arribar a final de mes amb dignitat: mentre escolto a les notícies que passades les eleccions europees el govern espanyol injectarà més diners als bancs.

dilluns, de maig 18, 2009

diumenge, de maig 17, 2009

ELLS? VIUEN

31 de març: Saura cessa Rafael Olmos com a director general de policía, arran de les pallisses i càrregues als estudiants.


8 de maig: Saura el torna a contractar, com a assessor. Les funcions que corresponen a aquest lloc de treball són les següents:

a) Assessorar al titular del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació sobre els projectes de seguretat que afectin diverses unitats directives de l’àmbit d’Interior del Departament.
b) Preparar la documentació que el Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació tramita al Consell Tècnic en matèria de projectes transversals de seguretat.
c) Elaborar informes sobre les polítiques públiques i els plans i les actuacions del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació en matèria de seguretat.
d) Exercir qualsevol altra tasca que li sigui encomanada relacionada amb les anteriors.
Les retribucions d’aquest lloc de treball són les corresponents a un lloc de funcionari del grup A, nivell de destinació 30.2, complement específic de 40.964,88 euros anuals.


Ells viuen, naltrus treballem


Consulteu el DOGC i la notícia.

EL PREMI NOBEL

El Tribunal Suprem espanyol ha prohibit la candidatura Iniciativa Internacionalista al Parlament Europeu, la qual ja tenia el vist i plau de la Junta Electoral Central.

Prèviament els ministres Alfredo Pérez Rubalcaba i Francisco Caamaño s'han cobert de glòria llençant els més diversos impropedis contra aquesta candidatura, en la qual hi concorre el conegut sindicalista tarragoní José Estrada.

Adolfo Pérez Esquivel, premi Nobel de la Pau, ha enviat aquesta carta al president espanyol Rodríguez Zapatero, qui pel cas actúa igual igual que l'Aznar.



No us perdeu la carta del premi Nobel:
Carta de Pérez Esquivel al Presidente español

Sr. Presidente del Estado Español Don José Luís Rodríguez Zapatero.

Reciba el fraterno saludo de Paz y Bien.

Me dirijo a Ud. a fin de solicitarle intervenir y evitar acciones antidemocráticas de cercenar el derecho del pueblo español a la información y libertad de expresión, de exponer sus ideas, incluso con aquellas que no compartimos.

Estamos frente a grandes desafíos y cambios cada vez más acelerados que vive la humanidad y cada uno de nuestros pueblos y necesitamos fortalecer las bases de diálogo y participación ciudadana.


Representantes del hacer cultural, educativo, social y político vienen reclamando el derecho a la participación presentando la candidatura encabezada por Alfonso Sastre, en las próximas elecciones al Parlamento Europeo, denominada -"Iniciativa Internacionalista- La Solidaridad entre los pueblos", nacida de la convergencia de diversas corrientes dentro del marco de la ley y la democracia.

La única forma de fortalecer y avanzar en consolidar el Estado de Derecho y las libertades públicas es la participación social, el diálogo y el derecho de cada ciudadano y ciudadana en la construcción de nuevos paradigmas que permitan construir caminos de libertad y Paz.Espero Señor Presidente que considere éste pedido. Le reitero el fraterno saludo deseándole mucha fuerza y esperanza.



Adolfo Pérez Esquivel



Premio Nóbel de la Paz



Buenos Aires, 14 de mayo del 2009

Enllaç d'Iniciativa Internacionalista



divendres, de maig 15, 2009

JOAN RIADAO

Joan Ridao no és un militat d'ERC qualsevol. Joan Ridao és el portaveu d'ERC al Congrés de Madrid.


I Joan Ridao, malgrat es defineix com a republicà i independentista, sap diferenciar ben bé la teoria (bonica ella) de la pràctica i afirma sense embuts què la xiulada valenciana al rei Borbó no li va agradar.
D'això se'n diu ser un bon botifleret catalunyesc.

ENS TRACTEN PITJOR QUE A CRIOS


Amb la manipulació constant, els nostres polítics ens tracten com a crios: com a crios rucs. Sort en tenim d'Internet.

dijous, de maig 14, 2009

MARCA


Mireu el vídeo de Marca sobre l'himne espanyol.

DE BLOGS

Dels fets d'aquesta nit en Xavier Borràs, en parla al seu blog, amb un acurat anàlisi i un interessant vídeo de Vilaweb. Els Mossos del saura tornen a matar mosques a canonades.


Les coses van de mal en pitjar i els Mossos d'Esquadra del govern format per PSC, IC i ERC, fan les corresponents pràctiques. Segura que el Galinsoga, la Garcia Valdecasas i el mateix Franco els aplaudeixen des de l'infern; que Jiménez Losantos encara ho fa des de la Cope: canya al poble, tots som criminals.
En Jordi Salvat apareix assaborint una cerveseta argentina i comenta: "Televisió Espanyola va recuperar la censura i va emetre l'himne a la mitja part i eliminant xiulada"; i mentrestant Saül Gordillo ens parla de què el cap d'esports de TVE ha deixat de ser-ho per haver censurat els xiulets. Un màrtir?
La foto és de Ribas (El Pais), i l'he tret del post de Xavier Borràs.

OBAMA I ELS URBANOS DE TARRAGONA

Si cliqueu en aquest enllaç fareu cap a una curiosa foto, la de la presa de posessió del president ianqui Barak Obama. La curiositat és l'alta definició de la foto, que ens permet visualitzar amb tot detall qualsevol punt, qualsevol cara escollida a l'atzar. De debò, us recomano jugar-hi una mica, amb aquesta foto, d'alta definició, que supera -i de molt- les nostrs càmeres digitals.



La Guàrdia Urbana de Tarragona faria bé de comprar-se una d'aquestes càmeres i d'aquesta manera podria controlar millor el poble sense necessitat de fer el préssec, i el més important: sense fer-se notar i sense protagonitzar l'espectacle del passat 1 de maig. PSC i ERC: màxims responsables de la Guàrdia Urbana tarragonia ben bé els hi podríen regalar càmeres d'aquestes i així el control sobre el sofert poble serà total, fins-i-tot a la dutxa, tu.

dimecres, de maig 13, 2009

COPA DEL REI

Curioses les artimanyes televisives per amagar que l'estadi en plé va xiular, a València, el rei Borbó i el seu himne.

Curiosa la complicitat amb el rei, de les imatges oferides per TV3.

PLOU

Plou, i darreraemnt quan plou penso en tota aquella campanya mediàtica que va servir de cavall de Troia per tal de fer-nos creure ql'important que era que l'aigua de l'Ebre deixés de recórrer el seu curs natural per fer cap, no al Delta sinó a Barcelona.

Plou, i la neu es desgela, i els embassaments han d'obrir comportes.

I mentrestant els garants d'aquest pla hidrològic encobert es tornen a vestir d'ecologistes: arriben eleccions.
Foto extreta de The firely forest

dilluns, de maig 11, 2009

OPCIONS

Avui, tot dinant, pensava sobre que és més ètic...
Quan una empresa acomiada treballadors, s'obren dues maneres de pensar.
A.- Com què l'empresa ha acomiadat treballadors com a consumidor deixar de consumir els seus productes: Que es fotin.
B.- Com què l'empresa ha acomiadat treballadors com a consumidor continuar consumint els seus productes, ja que així se suposa que trigarà a fotre'n fora més.
El cor no dubta en abonar l'opció A... el cap -però- fa que m'acosti sense passió a la B.

CARLOS AL COR, O LA TENDRESA DELS POBLES


Finalment s'ha fet públic el vídeo que mostra l'assassinat del militant independentista castellà Carlos Palomino a mans d'un militar espanyol. Quan el van matar, li vaig dedica aquest post, i avui continuo pensant en ell, en els seus, en naltrus.

Carlos podem ser qualsevol de les persones que no creiem en aquesta presó de pobles que és l'actual estat espanyol, el dels Zapateros, Rajoys i Borbons.

AMB KARIM AKBIH

Karim Akbih i Verdaguer, militant de l'Esquerra Independentista, tépendent el compliment d'una condemna per faltes de lesions i atemptata l'autoritat. Fruit de l'interès desmesurat del Departament d'Interior per intentar frenar en el seu inici les mobilitzacions crítiques a la gestió econòmica de la crisis actual. Condemnat per agredir un Mosso d'Esquadra amb una triple patada voladora, segons laversió policial que no va ser suportada per les imatges gravades que apuntaven cap a una agressió en sentit contrari.
En Karim s'exposa a ser reclós 50 dies a la presó ja que la sanció imposada, de 400 euros no serà abonada: en Karim es declara insubmísa les "penes-multa", per coherència i dignitat.


(Aquest post l'he fet amb fragments del comunicat d'Alerta Solidària. La foto és de Travel Blog).

divendres, de maig 08, 2009

IRAQ: PAÍS AMIC?

Me n'assabento de què aquest diumenge el govern "amic" i "democràtic" d'Iraq va penjar a la forca a una dotzena de persones.
Ni m'agradava l'Iraq de Sadam, ni m'agrada l'Iraq de l'Obama.
I menys si -com als Estats Units- la pena de mort és servida des de les democràtiques i amigues institucions.
Pensem-hi mentre fem benzina... procurant fent-nos el mínim de mala sang.

Foto: Amnistia Internacional.

EL TEMPS

Per riure...

dijous, de maig 07, 2009

TÒPICS DE FUNCIONARIS

De tant en tant m'agrada mirar-me els vídeos de "Vaya semanita" al Youtube, com bé sabeu els qui seguiu el Connexions amb fidelitat... Aquí en va un...

dimecres, de maig 06, 2009

INICIATIVA INTERNACIONALISTA

Iniciativa Internacionalista és una llista electoral que es presenta a les properes eleccions europees.

I poquet a poquet la caverna mediàtica va omplint-la de merda ja que no els agrada que en democràcia totes les opcions puguin tenir el dret a ser votades, malgrat no totes tenen els mitjans de comunicació de cara: Potser per això avui postejo parlant-vos d'aquesta exòtica i alhora interessant candidatura.








100.000 WEBS

Aquesta és la pàgina web oficial de la candidatura Tarragona 2017. Podría esbravar-me ja que no pot ser consultada en català... però només aportaré una dada: 100.000 euros és el que ha costat la infraestructura web d'aquesta candidatura.

Info extreta d'aquí (article Joan Miquel Carrillo).


dimarts, de maig 05, 2009

UNA ALTRA HISTÒRIA

He trobat aquesta foto i m'ha agardat... són en Bob Dylan i la Joan Baez, de jovenets. Hi he vist alegria, joventut i futur. Una altra història seria esbrinar més coses, veure com han evolucionat, contextualitzar la foto... però avui no tinc ganes d'altres històries.

dilluns, de maig 04, 2009

HOT BLUES, D' U-TÒPICS

Remenant he trobat aquest vídeo... però poca més informació del grup "U-tòpics".

Algú pot ajudar-me... m'agradaria trobar més material online, així com els noms dels components d'aquest grup, què se n'ha fet....

REBROTA L'ESCLAT

A Berga se'n prepara una de grossa, des de la base.

Malgrat els qui ho empudeguen tot i no permeten a la gent jove organitzar les sevs mogudes.

Potser per això vull fer una mica de boca i comentar-vos que un any més torna el concurs Esclat.

diumenge, de maig 03, 2009

LLANGARDAIX

Avui, havent dinat, he pogut jaure una estona a la gespa -directament- amb un bon llibre, sota el sol.
Com un llangardaix que finalment ha perdut el punt del llibre i s'ha endormiscat -per uns instants-.

:-)

dissabte, de maig 02, 2009

LA URBANA MÉS FRANQUISTA

Xafardejant per internet me n'assabento de què urbanos de la "secreta" es veu que es van dedicar a filmar i retratar un per un tots els assistents a la manifestació alternativa que el primer de maig va recòrrer el centre de Tarragona.
Com en el franquisme, els mètodes de repressió són diversos.

L'altre dia bastonades a la Rambla, avui obertura de noves fitxes policials al fitxer B: aquell que no existeix.

I qui ho ordena tot això?

divendres, de maig 01, 2009

1 DE MAIG

Un dia força estrtany el d'avui... pluja, sol, vent... ambient de diumenge esquitxat amb manifestacions. I demà dissabte... està bé, tú.



Malgrat la crisi, malgrat els nostres polítics, malgrat tot... visca el primer de maig! Perquè malgrat tot la societat ha d'avançar, hem d'avançar...

Foto: Gunnar Lundmark/Scanpix